Samsung Pay se extinde în Hong Kong, Suedia, Elveția și Emiratele Arabe Unite

1765

Samsung a anunțat că și-a extins domeniul de aplicare al serviciului său de plată mobilă pe patru noi piețe: Hong Kong, Suedia, Elveția și Emiratele Arabe Unite.

Samsung Pay a fost lansat oficial în Suedia și Emiratele Arabe Unite, în timp ce serviciul este disponibil printr-un program de acces rapid în Hong Kong și Elveția.

Suedia și Emiratele Arabe Unite sunt primele piețe din Orientul Mijlociu și respectiv țările nordice, unde este introdus serviciul Samsung Pay.

Serviciul de plată mobilă a fost lansat în aceste țări alături de lansarea lui Galaxy S8 și S8+ și va fi disponibil și pe Samsung Gear S3 pe aceste piețe. În afară de cardurile de credit și de debit, utilizatorii de pe aceste piețe pot utiliza cartele preplătite și de fidelitate la plățile prin Pay.

Samsung Pay funcționează numai cu smartphone-uri Galaxy – Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și bineînțeles recent lansatele Samsung S8 și S8+.

În plus față de metodele de autentificare existente, utilizatorii Samsung Galaxy S8 / S8+ pot utiliza scanarea irisului ca o nouă formă de autentificare biometrică pentru a accesa serviciul Pay, ceea ce permite o modalitate mai sigură și mai convenabilă de a plăti.

Suedia a primit Samsung Pay acum două luni (în parteneriat cu Nordea și alte câteva bănci), dar Samsung a declarat în comunicatul său de presă că și-a lansat plata pe telefonul mobil la începutul acestei săptămâni. Este posibil ca lansarea în luna martie să se fi realizat printr-un program de acces timpuriu în țară, iar lansarea completă a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Cu mai puțin de doi ani în urmă, Samsung Pay a prins viață în Coreea de Sud cu o misiune simplă: să ajute clienții cu plăți mobile simple, sigure și disponibile aproape oriunde. Astăzi, Samsung Pay este mult mai mult. Lansările din diferite părți ale lumii demonstrează atitudinile guvernelor și ale consumatorilor de a avansa către o societate fără numerar „, a declarat Thomas Ko, VP și director general global al Samsung Pay.

În viitor toate telefoanele Samsung vor avea Samsung Pay. Koh Dong-jin, președintele Samsung Mobile a declarat anul trecut „Samsung va instala Samsung Pay în toate telefoanele care urmează să fie lansate începând cu 2017”.

Samsung Pay, un serviciu de plată mobilă de la Samsung Electronics, este simplu, sigur și disponibil aproape oriunde puteți să glisați sau să atingeți cardul în locurile unde faceți cumpărături.

Samsung Pay combină tehnologia NFC (Near Field Communication) cu tehnologia Samsung MST (Magnetic Secure Transmission).

 NFC – comunicare în câmp apropiat – protocoale de comunicare fără fir, pe distanțe foarte scurte, cu consum redus de energie, ce permite ca două dispozitive să comunice între ele, la o distanță de maxim 10 centimetri. MTS – transmisie securizată magnetic, transmite datele de pe card prin slotul unde glisează, unui terminal de plată folosind un câmp electromagnetic, terminalul îl înregistrează ca o bandă magnetică normală. 

Samsung continuă extinderea parteneriatelor pentru Samsung Pay pentru a oferi o mai mare flexibilitate și acces, permițând în același timp o experiență de plată ușoară și sigură.

Samsung Pay este acum disponibil pe mai multe piețe, inclusiv Coreea de Sud, Statele Unite, China, Spania, Singapore, Australia, Puerto Rico, Brazilia, Rusia, Thailanda, Malaezia, India, Suedia și Emiratele Arabe Unite.

VIASamsung News