Telefon Samsung cu numărul de model SM-A700 (Galaxy A7)

1642

Viitorul telefon Samsung, momentan cu numărul de model SM-A700, se va numi cel mai probabil Samsung Galaxy A7. Telefonul va fi echipat cu un ecran de 5,5 inch și va avea caracteristica dual SIM. Noi detalii despre dispozitivele din noua seria A a producătorului high-tech sud-coreean au fost făcute publice recent. Purtătorul numărului de model SM-A700 a ajuns în India pentru teste iar site-ul Zauba a dezvăluit că va fi echipat cu un ecran de 5,5 inch.

Așa cum a fost deja confirmat, display-ul va fi unul HD, deci viitorul Samsung Galaxy A7 nu va reprezenta un produs de top din punctul acesta de vedere. Smartphone-ul va avea de asemenea un slot DUAL-SIM, caracteristică posibilă și în cazul lui A5 și SM-A300.

Compania high-tech sud-coreeană cel mai probabil va lansa telefonul Galaxy A7 într-un număr limitat de țări, cel puțin pentru moment. În viitor în funcție de vânzări este posibil ca acesta să ajungă și pe alte piețe. Va avea conectivitate LTE și un preț cuprins între 400 $ – 500$, în funcție și de piețele unde va fi lansat dar și de operatorii de telefonie mobilă care îl comercializa. Singura caracteristică ce îl va scoate în evidența între telefoanele cuprinse în acest interval de preț va fi construcția metalică.