Samsung SM-G850: display 720p de 4,7 inch, CPU octa-core

1629

Săptămâna trecută, un nou model Samsung a apărut în baza de date a GFXBench având specificații precum un display 720p de 4.7 inch și un procesor quad-core Snapdragon 800. De curând o variantă cu procesorul Exynos a acestui smartphone, a apărut de asemenea în baza de date a procesorului etalon de referință GFXBench având denumirea SM-G850.

Specificațiile celor 2 smartphone-uri de la Samsung Electronics sunt similare, cu excepția memoriei interne de 32 GB și a procesorului octa-core Exynos produs de Samsung. Este a treia oară când Samsung lansează un device de top cu un ecran mai puțin performant, iar denumirea și data a lansării rămân încă necunoscute. Nu sunt informații momentan nici despre prețul acestui dispozitiv.

Luând în considerare viteza procesorului, purtătorul numărului de model SM-G850 pare să fie dotat cu același CPU Exynos 5 Octa la fel ca Galaxy Note 3, sugerând că viitorul SM-G850 nu va avea cele mai noi specificații dar va putea oferi o experiență de vârf. Ar putea reprezenta versiunea Neo a Galaxy S5, similară Galaxy Note 3 Neo, lansat la începutul anului, însă detalii suplimentare sunt așteptate pentru a putea vedea unde se va încadra SM-G850.