Samsung Smart TV 2016 (Seria 7) certificate de TÜV Rheinland Germania

1710

Samsung Electronics a anunțat că linia de produse din 2016 de televizoare inteligente Samsung Smart TV, a fost certificată ca fiind de clasă mondială, de institutul de testare și certificare german TÜV Rheinland, din Koln, Germania, pentru utilitatea și ușurința în utilizare.

Certificarea și validarea a fost atribuită pentru  Seria 7 a Samsung Smart TV, pentru detectarea și identificarea automată a dispozitivele externe, conectate la televizor, și telecomanda inteligentă care controlează mai multe dispozitive.

Televizoare de top class, din Seria 7 Smart TV sunt în fruntea preferințelor clienților.

Toate televizoarele Samsung Smart TV 2016, sunt proiectate pentru o experiența cât mai confortabilă, relaxantă și intuitivă în timpul vizionării pentru orice consumator.

Datorită funcției de detectare automată, care recunoaște dispozitivele externe, inclusiv OTT, set-top box, sisteme home theater și console de jocuri, împreună cu telecomanda inteligentă care poate controla mai multe dispozitive, experiența cu SmartTV  nu a fost niciodată mai ușoară.

„Suntem mândri că Samsung Smart TV a fost recunoscut de către o autoritate de testare de prestigiu din lume, ca TÜV Rheinland”, a declarat Jungkil Lee, Vice President al Visual Display Business la Samsung Electronics. „La Samsung, vom continua să depunem eforturi pentru a oferi cea mai bună calitate și o experiență de vizionare mai confortabilă pentru consumatorii noștri prin televizoarele noastre inteligente.”

Samsung, îmbunătățit cu Smart Hub, alimentat de Tizen, oferă utilizatorilor acces instantaneu la o gamă largă de conținut – inclusiv emisiuni TV, servicii de internet, streaming și jocuri – mult mai rapid și mai ușor decât înainte.

Cu o istorie de 140 de ani, TÜV Rheinland este una dintre cele mai respectate instituții de testare și certificare din Europa. O organizație internațională independentă, o instituție de inspecție tehnică, de siguranță, eficiență și calitate.

Compania evaluează siguranța și calitatea produselor pentru o gamă largă de produse industriale, inclusiv dispozitive electronice, automobile și dispozitive medicale.

SURSĂSamsung News