Specificațiile și prețurile lui Samsung Galaxy C10 au fost dezvăluite

1508
Samsung Galaxy C10 este așteptat să fie lansat în trimestrul trei 2017 și să devină primul smartphone Samsung cu cameră dublă. Aproximativ cu o lună în urmă publicam o știre cum că, Samsung lucrează la două noi smartphone-uri: Galaxy C10 și Galaxy C10 Plus și de asemenea, că Galaxy C10 ar putea fi primul smartphone al companiei sud-coreene cu o configurație cu două camere. Samsung Galaxy C10 face parte din gama mid-range, o gamă destinată în special piețelor în curs de dezvoltatre, gamă care Samsung o îmbunătățește mereu. Acum WorldNews prin Asia Business Daily informează cititorii că Samsung China testează deja Galaxy C10.

 WorldNews, este lider global în știrile online. WorldNews prezintă știri din mai mult de 800 de surse, printre care BBC, CNN, Reuters, Washington Post, oferind o acoperire de neegalat pe o vastă gamă de subiecte. The Guardian a descris WorldNews ca fiind „Unul dintre cele mai puternice instrumente de căutare pentru noutățile de știri de pe internet”. 

Acesta va fi alimentat de cipset-ul Snapdragon 660 și va fi cuplat cu o memorie RAM de 6 GB. Sursele afirmă că, dacă nu există suficiente chipset-uri Qualcomm gata la timp, Samsung ar putea folosi cipset-ul Exynos 7872 cu șase nuclee CPU. Unele zvonuri spun că aparatul foto dual care va echipa Galaxy C10 ar putea fi unul cu obiectiv cu unghi larg și teleobiectiv, deși acest lucru trebuie confirmat. Afișajul dispozitivului va fi Super AMOLED, de 6 inch cu rezoluție Full HD. Opțiunile de stocare sunt două – 64 GB sau 128 GB. Samsung Galaxy C10 va avea o baterie nedetașabilă de 4.000 mAh. Telefonul ar putea să sosească și cu butonul Bixby, după unele din cele mai recente scurgeri de informații. După unele zvonuri noul telefon va veni cu Android Nougat 7.0 din cutie, lucru ce nu este deocamdată confirmat. Samsung Electronics intenționează să lanseze inițial Galaxy C10 pe piața chineză, la sfârșitul lunii iulie. Prețul de pornire al versiunii 64 GB va fi de 3.500 CNY (yuani), echivalentul a aproximativ 515 USD.
VIAGsmArena