Supraîncălzirea tabletei Samsung Tab S produce deformări ale carcasei

1960

Tableta Samsung Tab S oferă cea mai bună experiență vizuală prin ecranul său Super AMOLED, dar se pară că mecanismul din spatele acestuia determina apariția unor probleme. Conform Hi-Tech.Mail.Ru, procesorul lui Galaxy Tab S se supraîncălzește la utilizarea intensă și deși acest fapt este o situație obișnuită pentru dispozitivele mobile, în cazul lui Tab S rezultatul este apariția unor defecte la nivelul carcasei posterioare a tabletei.

Poze publicate pe site-ul lor, arată deformări la nivelul carcasei, deși nu extinse dar observabile și probabil datorate calității carcasei nu a procesorului. Probabil autorii articolului trebuiau să scrie la ce număr de dispozitive au găsit această problemă, cu siguranță era mult mai relevant pentru cititori.

Nu se cunoaște dacă acest defect este limitat doar la un număr mic de device-uri, deși ținând cont de munca pe care nu atât de noul procesor Exynos 5420 trebuie să o facă pentru a susține display-ul cu rezoluție de 2650×1600, această problemă nu pare să surprindă.

Gigantul high-tech sud-coreean Samsung nu a oferit un răspuns față de această problemă dar se speră ca producătorul coreean să ofere o declarație oficială în curând și să fie capabil să rectifice problema. În general compania Samsung Electronics nu se întâlnește cu astfel de probleme, fiind recunoscută pentru calitatea produselor sale.