Telefoanele Samsung sunt din ce în ce mai greu de reparat

1749

Chiar de pe vremea telefoanelor cu baterie detașabilă, telefoanele Samsung Galaxy au fost din ce în ce mai dificil de reparat. De data asta, Galaxy S7 a obținut nota 3/10 la nivelul de reparare.

Comparat cu versiune Galaxy anterioare, Galaxy S6 a obținut un scor de 4/10, S5 5/10 iar Galaxy S4 a fost chiar ușor de reparat, obținând un scor de 8/10. Aceste telefoane au devenit din ce în ce mai complexe și mai greu de reparat.

Vestea bună este că în cazul lui S7 componentele sunt separate mai bine, și nu blocate împreună ca în cazul lui S6. Vestea proastă este, ei bine, mult succes în desfacerea telefonului. Singura modalitatea de a obține accesul în interiorul lui S7 este prin îndepărtarea capacului de sticlă posterior, un lucru extrem de dificil.

Este necesară o sursă de căldură pentru a îndepărta adezivul ce menține sticla pe spatele telefonului. Astfel fiind situația, e de sute de ori mai bine să cumperi un plan de asigurare pentru telefon în cazul în care ecranul se sparge sau componentele se defectează.