SmartTV-uri Samsung Quantum Dot SUHD cu garanție pe viață

1393

Samsung Electronics America, numărul unu în producția de televizoare din lume în ultimii 10 ani, lansează garantia pe viată pentru întreaga linie de SmartTV-uri produse 2016 – SUHD (Super Ultra HD) cu tehnologie Quantum DOT, achizitionale în Statele Unite.

În caz de defecțiune produsul va fi înlocuit cu unul nou, pe toată durata de viață a televizorului, fără nici o cheltuială din partea clienților.

Înțelegem că achiziționarea unui televizor este o investiție foarte personală, importantă și substanțială pentru consumatorii noștri„, a declarat Dave Das, Senior Vice President, Consumer Electronics, Samsung Electronics America.

Ne străduim pentru a oferi cea mai bună tehnologie și calitate a imaginii la televizoarele produse de noi. Pentru  acest tip de ecran, garanția pe viață  este o dovadă a încrederii pe care o avem în linia noastră de producție de televizoare și angajamentul nostru față de consumatorii noștri pentru ca ei să se bucure de Samsung Quantum Dot SUHD TV pentru anii care vor veni.

Cu sediul în Ridgefield Park, New Jersey, Samsung Electronics America, Inc. (SEA), este un lider inovator recunoscut în întreaga lume pentru produsele electronice de consum, dispozitive mobile și soluții de afaceri.

Filiala, deținută în totalitate de Samsung Electronics Co, Ltd., (SEA)  împinge absolut totul dincolo de limitele tehnologiei actuale și oferă consumatorilor un portofoliu de produse inovatoare în zona produselor electrocasnice, de divertisment la domiciliu, internet, smartphone-uri, realitate virtuala , infrastructură și portabile fără fir, servicii legate de plăți prin telefonul mobil, video la 360 de grade, suport pentru clienți și altele.

Samsung este un lider incontestabil și de pionierat în smartphone-uri și televizoare HDTV din S.U.A. și una dintre mărcile de electrocasnice cu cea mai rapidă creștere din America și din întreaga lume.

Samsung Electronics inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii în continuă  transformare. Compania a reușit să redefinească lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor ușor de purtat, tablete, camere video, aparate digitale, imprimante, echipamente medicale, sisteme de rețea,  semiconductori și soluții LED.

SURSĂSamsung News