Update: Ultimele noutăți despre Samsung Galaxy S8

2150

Înaintea dezvelirii mult-anticipatului telefon al companiei Samsung, noul smartphone-pilot Galaxy S8 la sfârșitul lunii martie, The Korea Herald, face un sumar a ceea ce știm despre acest telefon.

Mergând pe informațiile furnizate de surse de încredere din interiorul companiei Samsung, presa din Corea de Sud prezintă pe Samsung Galaxy S8, care va suferi un design makeover dramatic.

Acesta oferă caracteristici killer care ar ajuta Samsung să diferențieze telefonul de alte modele emblematice din acest an.

Febra lansării noului terminal de la Samsung, este tot mai mare, iar zvonurile, schemele și imaginile legate de telefon înainte de lansare sunt tot mai intense.

Aici este ceea ce știm despre specificațiile hardware ale telefonului până în prezent.

Un model Galaxy S8 mai mare pentru a facilita aceiași capacitate a bateriei ca și Note 7.

Afișaj full-screen. Cum era de așteptat, Samsung va renunța la versiunea plată pentru noul pilot, și vine în două variante curbate – Galaxy S8 și una mai mare Galaxy S8 Plus.

Ecranele vor fi mai mari decât oricând, de 5,7 inch și 6,2 inch, comparativ cu 5,2 inch la Galaxy S7 și 5,5 inch la Samsung Galaxy S7 Edge.

Raportul ecran-corp va fi mai mare de 90%, datorită designului de afișare muchie la muchie și, în special, prin eliminarea butonului de start fizic din partea de jos a ecranului frontal.

Senzorul de amprentă digitală, de obicei instalat în interiorul butonului fizic, va fi plasat lângă camera orientată spre spate.

Display-ul mai mare și un mai mare raport ecran-corp, sunt menite să ofere utilizatorilor o experiență mai captivantă, mai ales pentru un set cu cască de realitate virtuala montat pe cap.

Samsung, ca de obicei, va utiliza ecrane cu diode emițătoare de lumină organică OLED, produse de filiala sa Samsung Display, cel mai mare producător OLED pentru mobile din lume.

Spre deosebire de unele rapoarte de știri anterioare, noul telefon nu este dotat cu un aparat de fotografiat cu dublă lentilă în spate. Aceste lentile ar fi îmbunătățit în mod drastic funcțiile camerei pentru a imita un DSLR, dar Samsung a renunțat la aceste lentile din cauza costurilor ridicate.

Un aparat de fotografiat de 16 megapixeli, este mai cel probabil să apară, în timp ce unele surse spun că rezoluția camerei poate fi mai mică, de 12 MP.

În schimb, Samsung face upgrade la camera frontală pentru a oferi o rezoluție de 8MP pentu iubitorii de autoportrete.

Un scanner iris, mai întâi prezentat în funestul Note 7, va fi adoptat pentru S8.

Fujitsu Arrows NX F-04G, a fost primul telefon din lume cu scanner de irisSamsung Galaxy Note 7, a fost primul telefon a lui Samsung cu scanner de iris. Primul telefon mobil din lume cu scanner de amprente digitale a fost Toshiba G500 și G900. De la Samsung primul telefon mobil cu scanner de amprente a fost Samsung Galaxy S5.

Galaxy S8 este probabil să utilizeze aceiași baterie ca mărime cu Note 7. Telefonul va avea baterii de 3.000 și 3.500 mAh. Note 7 a avut o baterie de 3.500 mAh.

Firmă soră Samsung SDI va produce bateriile și va fi principalul furnizor reprezentând aproape 70% din baterii, în timp ce ATL din China și Murata Manufacturing Japonia, vor fi furnizori secundari.

Un cip procesor mai eficient energetic va îmbunătăți viața bateriei.

S8 va folosi Samsung Exynos 8895 și Qualcomm Snapdragon 835, care sunt produse folosind cele mai recente tehnologii de 10-nanometri, tehnologia lui Samsung.

Rezistența la apă a devenit o caracteristică de masă în rândul smartphone-urilor high-end.

Samsung a făcut Galaxy S7 și S7 Edge rezistente la apă și praf, prin atașarea de benzi adezive în spatele măștii ecranului, și în jurul componentelor și butoanelor fizice.

Cele două smartphone viitoare, Galaxy S8 respectiv Galaxy S8 Plus, vin cu certificare IP68.

Samsung va păstra mufa pentru căști la Galaxy S8 și un port reversibil USB tip C.

S8-turile vor avea NFC și conectivitate Bluetooth.

Potrivit unor surse, de obicei bine informate din anturajul lui Samsung, firma a stabilit un obiectiv de peste 60 de milioane de unități pentru Galaxy S8, mai mare decât cel al modelelor sale emblematice anterioare, Samsung Galaxy S5 la 45 de milioane, Samsung Galaxy S6 la 45 de milioane și Galaxy S7, la 48 de milioane de telefoane țintă pentru producție și vânzare.

VIATheInvestor