Zvonurile susțin testarea a unui smartphone Samsung cu ecran felxibil

1474

În afara smartphone-ului metalic Galaxy Alpha și a lui Galaxy Note 4 ce ar putea fi echipat cu un scanner de retină nimic din ultimele lansări Samsung nu poate fi caracterizat ca fiind entuziasmant. Conform ZDNet Korea însă departamentul de R&D al Samsung nu stă degeaba. Zvonurile afirmă intrarea în teste a unui prototip de smartphone echipat cu un ecran flexibil ce va acoperi lateralele device-ului.

Toate marile companii de top din lume depun periodic tot felul de patente pentru brevete de inveție care mai de care mai futuriste. Sincer să fim nu știm ce ne rezervă viitorul. Ăn acest moment totul este la nivel de zvon. Vom vedea în viitorul apropiat dacă el se va materializa.

Nu se știe deocamdată dacă acest smartphone va fi introdus în producția de masă sau va rămâne un produs dedicat anumitor piețe sau ca ediție limitată. Samsung a patentat la începutul acestui an un smartphone cu un design similar având un ecran flexibil ce oferea posibilitatea plasării icoanelor, a unor butoane sau widget-uri pe lateralele device-ului pentru un acces mai ușor făcând chiar o demonstrație cu acest smartphone prototip dar fără alte informații ulterioare. Totuși lansarea acestuia ca parte a variantei curbate a Galaxy Note 4 este puțin probabilă.