Samsung 48HU7500 4K Ultra HD 3D Smart TV

2189

Samsung 48HU7500 este un TV LCD cu rezoluție UHD/4K de 48 inch cu funcții Smart TV, playback DNLA USB/network, playback Active 3D și sistem de recomandare TV.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung 48HU7500: 

Design și caracteristici

Din punct de vedere al design-ului Samsung 48HU7500 reușește să impresioneze. Piciorul de susținere metalic are un aspect atragător, iar marginile sunt subțiri și stilizate. 

Alte caracteristici

Samsung 48HU7500 vine echipat cu doua telecomenzi. Una mică, standard și una smart, având implementată funcția „point and click”, touchpad și o formă ergonomică. Aceasta necesită o perioada de acomodare în utilizare din cauza spațiului mic funcțional localizat pe centrul ei. De asemenea, funcția „point and click” este puțin ciudată prin faptul că apariția cursorului se face în poziția unde a rămas de la utilizarea anterioară și nu în poziția indicată acum, astfel apărând o mică pauză între ce face cursorului și cea ce îi indică utilizatorul. Este posibil și controlul prin voce însă utilizarea acesteia probabil va fi rară, secundară controlului clasic prin telecomandă.

vezi oferta emag ilovesamsung