200 de pasageri ai unui avion din Spania au primit gratuit Galaxy Note 8

1737

Ca parte a unei campanii promoționale organizată de Samsung Spania, cei 200 de pasageri ai unui zbor intern Iberia Airlines au primit un Samsung Galaxy Note 8 gratuit.

Samsung Galaxy Note 8, un „pilot” pentru 200 de pasageri ai unui avion!

Călătoria în sine este o șansă, dar există zile în viață în care șansele se dovedesc a fi duble.

Pe cursa internă a companiei spaniole Iberia Airlines, cu numărul IB 0513, pe ruta La Coruña – Madrid Barajas din Spania, cei 200 de pasageri au fost foarte norocoși, nu numai că au făcut o călătorie sigură și plăcută, dar au plecat acasă de la aeroportul din Madrid cu un super smartphone Samsung Galaxy Note 8.

Telefoanele au fost servite cu tot dichisul într-o tavă de către însoțitorii de zbor, iar călătorii au fost foarte surprinși de ineditul cadou de care au avut parte. Reacția lor a fost pe măsură.

Scopul acestui cadou a fost, din nou, acela de a cere consumatorilor iertare pentru fiasco-ul lui Galaxy Note 7 și de a dovedi că Samsung a reușit să se redreseze, să iasă mai puternică din această problemă și este recunoscătoare pentru sprijinul clienților în acele vremuri dificile.

Ei bine, nu ne putem gândi la un mod mai plăcut de a spune „ne pare rău”. O treabă foarte bună, Samsung! Trebuie să recunoaștem că Samsung a făcut un gest extraordinar, un gest de efect, cu eleganță și rafinament.

Nu putem decât să salutăm această inițiativă a companiei Samsung, inițiativă ce demonstrează că este justificată încrederea care o au consumatorii în firma sud-coreeană.

La Samsung, când cădem, nu doar ne ridicăm – învățăm să zburăm!” Este sloganul sub care s-a desfășurat această acțiune, conform contului oficial al companiei Samsung pe Twitter.

Ca o reamintire, un smartphone Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru aproximativ 1.000 de euro. Ca urmare, costul total al acestei operațiuni este de 200.000 de euro. Este o cifră care de cele mai multe ori te ia cu amețeală fără să fii la bordul unui avion. O sumă care Samsung a transformat-o într-o lovitură de imagine.

Acum nu vă sfătuim să începeți să călătoriți pe rutele interne în speranța că Samsung România și Tarom se vor uni și vor face o campanie similară. Sigur ieșiți mult mai ieftin cumpărând un telefon nou din magazin!

SURSĂPhoneArena