Manualul de utilizare a lui Galaxy A8 / A8+ (2018) confirmă afișajul Infinity

2684

Înainte de lansarea noului model Samsung Galaxy S9, există și alte câteva smartphone-uri pe care compania sud-coreeană le va aduce pe piață, este vorba de seria Galaxy A din 2018. Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018), cum le vom numi de acum înainte pe Galaxy A5 și Galaxy A7, au fost în prim planul zvonurilor de mai multă vreme și în cele din urmă sunt aproape de un anunț oficial. În ciuda anului din numele lor (2018), există șanse mari ca Samsung să lanseze atât Galaxy A8, cât și Galaxy A8+ (2018) până la sfârșitul anului.

Zvonurile spun că nu vor mai fi lansate alte serii de smartphone-uri Galaxy A în acest an, pe lângă cele două pe care le-am menționat.

Samsung a încărcat online manualul pentru smartphone-urile Galaxy A8 și Galaxy A8+ (2018), cunoscute și sub numele de model SM-A530 și SM-A730. Această postare a manualului de utilizare pe site-ul Samsung, confirmă în mare măsură zvonurile care susțin că telefoanele vor fi lansate pe piață până la sfârșitul lunii decembrie. Afișajul Infinity este confirmat de manual, deși dimensiunile reale sunt încă neclare.

Știm deja cum arată telefonul Galaxy A8+ (2018) datorită unui clip video publicat recent pe YouTube, dar manualul confirmă că ambele telefoane inteligente vor avea în față afișaje cu un raport de aspect de 18: 9 și camere duble. Deoarece există două camere în față, aplicația pentru cameră va veni cu caracteristica Live Focus pentru selfies. Nu știm numărul de megapixeli pentru aceste camere momentan.

Deoarece manualul pare să fie pentru ambele dispozitive, putem presupune cu siguranță că aspectul acestora va fi similar, astfel încât singurele diferențe dintre cele două ar putea fi hardware-ul interior și probabil dimensiunea ecranului.

Ambele telefoane vor veni în variante single SIM și dual SIM și vor include și o mufă jack de 3,5mm.

Mufa jack este un conector de telefon, folosit în mod obișnuit pentru semnale audio analogice. Conectorul telefonului a fost inventat pentru utilizarea în tablouri telefonice în secolul al XIX-lea și este încă folosit pe scară largă.

Senzorul de amprentă de la spate este amplasat într-un loc ușor mai accesibil pentru oamenii cu degetele mai groase, pentru a nu crea un disconfort pentru utilizatori la citirea amprentelor. Acest lucru poate fi luat ca o confirmare că aceeași poziționare a scanerului de amprente va fi și cazul viitoarelor Galaxy S9 și Galaxy S9+. Mai avem de așteptat până să avem senzorul de amprentă sub ecran, iar atunci când va veni, acesta va fi introdus pe telefoanele high-end, posibil pe Galaxy Note 9.

Conform Sammobile, manualul nu dezvăluie niciun fel de specificații, cu excepția faptului că A8 și A8+ (2018) vor rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și vor avea suport Samsung Pay pentru NFC și MST. Nu ar trebui să treacă mult timp până când Samsung să prezinte aceste telefoane, deși este încă necunoscută data când va avea loc, cel mai posibil în decembrie sau poate cândva luna viitoare. Așa că va trebui să așteptăm și să vedem.