Samsung actualizează Galaxy A5 și A7 (2017) cu Android 7.0 în India

1551

Chiar dacă Google a lansat Android 7.0 la sfârșitul anului trecut, Samsung a lansat versiunea din acest an a lui Samsung Galaxy A7 și Samsung Galaxy A5 cu Android 6.0. Marshmallow. Acum Samsung lansează actualizările cu Android 7.0 Nougat în India, pentru cele două telefoane.

În afară de versiunea Android 7.0, actualizarea aduce o nouă experiență de utilizator la Galaxy A7 (2017). De asemenea, acesta oferă îmbunătățiri ale notificărilor și funcțiilor Quick Settings, Multi-window, Dual Messenger, Samsung Pass și îmbunătățiri ale timpilor de instalare AOD (Always On Display) și noi aplicații.

Noua actualizare pentru Galaxy A7 (2017), telefon cu numărul de mode SM-A720F, folosește versiunea firmware A720FXXU2BQI2 și are o dimensiune a fișierului de 1.376,35 MB. Samsung a început să o ruleze prin OTA și ar trebui să ajungă în curând la majoritatea utilizatorilor din această țară.

OTA Over-the-air, se referă la diferite metode de distribuire a software-ului nou, setări de configurare și chiar actualizarea cheilor de criptare la telefoanele mobile. O caracteristică importantă a OTA este aceea că o locație centrală poate trimite o actualizare tuturor utilizatorilor care nu pot refuza, sau modifica acea actualizare și că actualizarea se aplică imediat tuturor.

Actualizarea, lansată în India pentru Samsung Galaxy A5 (2017), are o dimensiune a fișierului de 1.376,35 MB și versiunea firmware A520FXXUBQI5. Este tot o actualizare OTA care aduce Android 7.0 Nougat smartphone-ului împreună cu un nou design al interfeței de utilizator și experiență de utilizator, precum și caracteristici precum Dual Messenger și Samsung Pass.

Telefonul Galaxy A5 (2017)a fost lansat la începutul acestui an cu Android 6.0 Marshmallow la bord.

Actualizarea Nougat aduce de asemenea îmbunătățiri pentru Always On Display, Multi-window, notificări și setări rapide. Ca întotdeauna, actualizarea aduce corecții de erori și îmbunătățiri de stabilitate a smartphone-ului.

Deoarece acesta este un upgrade important al sistemului de operare, este bine ca procesul de instalare să aibă loc când dispozitivul este conectat la o rețea Wi-Fi. Este, de asemenea, esențial să existe suficient spațiu de stocare liber pentru a se potrivi noului software, 1.376,35 MB la Galaxy A7 și 1.376,35 MB la Samsung Galaxy A5.

După ce a primit certificarea Wi-Fi pentru Galaxy A7 (2017) cu Android 7.0 Nougat, compania a lansat actualizarea în Thailanda cu o lună în urmă.

Sperăm ca în curînd această actualizare a sistemului de operare să înceapă și în Europa și implicit în România. Vă vom anunța cu promptitudine pe iLoveSamsung.

VIASamMobile