Actualizarea cu Android Oreo pentru Note 8 dezvăluită de Samsung Turcia

1451

Samsung nu a confirmat încă data lansării lui Android Oreo pentru Galaxy Note 8 dar, de când compania a lansat actualizarea pentru Galaxy S8, este doar o chestiune de timp înainte ca sistemul de operare Oreo să ajungă la phabletul Samsung. Un site oficial Samsung a publicat acum data lansării pentru Galaxy Note 8, a actualizări cu Oreo. Se pare că acest telefon va primi actualizarea Android 8.0 Oreo mai târziu în această lună.

Güncelmiyiz este un site deținut și operat de Samsung Turcia, care utilizează site-ul web pentru a oferi detalii despre viitoarele actualizări de firmware pentru dispozitivele Samsung. Site-ul a fost recent actualizat și din ce apare pe site înțelegem că Android 8.0 Oreo este următoarea actualizare majoră a sistemului de operare pentru Galaxy Note 8, iar firmware-ul se află în faza de testare și va fi lansat începând cu 30 martie.

În afară de dezvăluirea datei de lansare a actualizării cu Oreo pentru Galaxy Note 8, site-ul menționează, de asemenea, că Android 8.0 Oreo se află în faza de testare pentru Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge cu o planificare de lansare pentru data de 13 aprilie. Informații similare sunt de asemenea oferite pentru Samsung Galaxy A3, A5 și A7 (2018), toate listate pentru a primi actualizarea cu Android 8.0 Oreo pe data de 25 mai a acestui an. De asemenea, Samsung are planificat pentru a lansa actualizarea cu versiunea Oreo pentru Galaxy Tab S3 de 9,7 inch pe data de 4 mai. Au fost informații, am menționat și noi pe acest site nu de mult timp, că Samsung a început să dezvolte actualizarea Oreo pentru Galaxy S7, Galaxy A5 (2017) și Samsung Galaxy Tab S3.

Güncelmiyiz, după cu am menționat mai sus, este „un site turc legitim, deținut și administrat de Samsung Turcia” conform SamMobile, funcționează ca portal de actualizare local pentru utilizatorii Samsung din această țară. Informația ar putea să fie adevărată și sperăm să vedem aceste actualizări conform programului afișat acolo. Cu toate acestea, având în vedere istoricul Samsung legat de actualizări de firmware (nu întotdeauna respectat ad literam), poate nu ar trebui să tragem speranțe că actualizarea cu Oreo pentru dispozitivele de mai sus va fi lansată chiar în zilele menționate pe site.

Ar fi o mică surpriză să vedem actualizarea implementată atât de repede pe toate aceste modele, după ce am așteptat destul de mult timp să o vedem pe Galaxy Note 8. Sperăm că așa va fi, nimic nu ne interzice, desigur, să sperăm.

În ceea ce privește data lansării lui Oreo pentru Galaxy Note 8 și pentru celelalte dispozitive menționate pe acest site pentru alte piețe, ne putem aștepta ca actualizarea să fie lansată cu câteva zile înainte sau după lansarea actualizării în Turcia.

Turcia, are unul dintre cele mai vechi dulciuri din toate timpurile – rahatul turcesc (rahat lokum). Este produs încă din secolul al XV-lea, inițial el se făcea din miere, melasă și făină. Napoleon și Winston Churchill preferau pe cel cu fistic, iar Picasso, se pare că obișnuia să mănânce acest produs dulce zilnic.

SURSĂSamMobile