Primul smartphone Android Go de la Samsung certificat de FCC

1263

Am scris de mai multe ori în ultima perioadă că Samsung testează pe mai multe piețe un smartphone Android Go. Au fost și imagini scurse cu acest telefon. Acum smartphone-ul Samsung Android Go a apărut pe site-ul web al comisiei americane FCC, sugerând o lansare iminentă.

Mai multe versiuni ale smartphone-ului Samsung Android Go au apărut la Federal Communications Commission (FCC) cu numerele de model SM-J260G, SM-J260G/DS, SM-J260Y, SM-J260Y/DS și FCC ID A3LSMJ260G. Ca de obicei apariția pe site-ul american FCC nu ne spune nimic despre specificațiile dispozitivului, cu excepția faptului că acesta va include și un slot pentru card microSD pentru extinderea memoriei.

Acum, după apariția pe site-ul comisiei americane FCC, ne putem aștepta ca Samsung să-l anunțe oficial în orice moment. Se zvonește că smartphone-ul va fi comercializat sub numele de Samsung Galaxy J2 Core, am scris și noi pe iLoveSamsung despre acest lucru. Viitorul smartphone se află în prezent în teste în diferite țări din Asia, Europa și America de Sud.

Bazat pe toate scurgerile de până acum, Samsung Galaxy J2 Core este de așteptat să aibă un afișaj AMOLED de 5 inch, deși rezoluția exactă nu a fost încă dezvăluită. Spre deosebire de smartphone-urile moderne de același rang cu el, smartphone-ul Samsung Android Go nu va avea un design fără margini. Va veni cu rame puțin mai groase în jurul ecranului. Sub capotă, smartphone-ul Android Go de la Samsung se zvonește că va fi alimentat de un procesor quad-core Exynos 7570 cu frecvență de 1,4 GHz. La fel ca multe alte smartphone-uri Android Go, Galaxy J2 Core va avea doar 1 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare încorporată, care va fi extinsă datorită slotului pentru card microSD.

Android Go este o versiune a sistemului de operare Android 8.1 Oreo, aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu mai puțin de 1 GB de memorie RAM, rezultând telefoane foarte accesibile ca preț.

În departamentul foto, Samsung Android Go se pare că are o cameră de 8 MP pe spate și una frontală de 5 MP, pentru autoportrete și apeluri video. Bateria va avea o capacitate de 2.600mAh. Ca software, este de așteptat să ruleze pe Android 8.1 Oreo (Go Edition) cu Samsung UX personalizat. Cu toate acestea, telefonul va avea toate aplicațiile Go Edition de la Google, optimizate pentru dispozitivele cu memorie RAM și spațiu de stocare redus.

S-a confirmat, mai mult sau mai puțin, că smartphone-ul va fi lansat în India, precum și pe piețele vecine precum Nepal, Bangladesh și Sri Lanka, posibil în această vară. A și fost testat pe aceste piețe. Modelul Galaxy J2 Core entry-level este posibil să fie la un preț undeva în jurul valorii de 6.000 INR, aproximativ 75 euro, atunci când acesta va ateriza în India.

SURSĂMySmartprice