Aplicația Samsung E-mail ajunge la 100 de milioane de descărcări

2378

Aplicația de E-mail Samsung din Magazinul Google Play este disponibilă numai pentru cei care folosesc un telefon Samsung care rulează Android 7.0 sau o versiune ulterioară. Samsung a redus numărul de aplicații pe dispozitivele sale recente, dar există încă ceva care vine preinstalat. Aplicația sa de e-mail, numită în mod corespunzător Samsung e-mail. Această aplicație tocmai a trecut de 100 de milioane de descărcări, ceea ce trebuie să recunoaștem este un număr enorm.

Samsung E-mail este parte din pachetul de aplicații care vine cu telefonul mobil și este puțin probabil să fie dezactivată, mai ales acum când se laudă cu o bază de utilizatori masivă. La fel ca majoritatea aplicațiilor Android ale companiei, Samsung e-mail a fost proiectat special pentru dispozitivele Galaxy, oferind caracteristici precum integrarea lui Bixby și o interfață cu utilizatorul menită să profite din plin de ecranele extraordinare de pe telefoanele Samsung.

Foarte multi utilizatori folosesc Gmail chiar și atunci când primesc un telefon Samsung, dar suntem siguri că unii oameni se bucură mai mult de aplicația Samsung. Samsung e-mail este proiectat într-o manieră extrem de minimalistă și utilizează o structură de navigație similară celei din Gmail, fiind astfel ușor de folosit.

Nu putem folosi cifra de 100 de milioane de descărcări pentru niciun fel de estimare a vânzărilor de telefoane. Aplicația a fost adăugată în Play Store începând cu ianuarie, înainte de lansarea liniei high-end din 2017 compusă din Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și mai târziu Galaxy Note 8. Aplicația, care este gratuită pentru toate telefoanele Samsung compatibile, suportă POP3, IMAP și Exchange ActiveSync. În acest fel, puteți găsi toate e-mailurile dintr-o aplicație.

IMAPInternet Message Access Protocol, Protocolul de Acces la Mesaje Internet, permite accesul la mesaje din foldere de e-mail de pe un server. Spre deosebire de POP3, care este proiectat pentru a transfera și șterge e-mail-urile de pe server, scopul IMAP este de a le stoca pe toate pe server, pentru a putea fi oricând accesate din orice loc.

Recent, Samsung și-a lansat browserul de internet la Magazin Google Play, unde este disponibil pentru toate telefoanele care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară. Odată disponibil numai pentru telefoanele Samsung Galaxy, Nexus și Pixel, browserul include un mod Dark Mode și se deschide în mod implicit pe pagina de pornire Google. Browser-ul, care ne se limitează doar la dispozitivele Samsung, a fost de asemenea descărcat de peste 100 de milioane de ori, conform Phonearena.

Telefoanele și tabletele Galaxy care nu au o versiune preinstalată a Samsung E-mail pot descărca una din Magazinul Google Play, atâta timp cât rulează o versiune a sistemului de operare mai nouă decât Android 7.0 Nougat.