Samsung lansează aplicația Thrive pentru Galaxy Note 8

1141

Samsung a lansat în parteneriat cu Thrive Global aplicația Thrive pentru Galaxy Note 8, pentru a ajuta utilizatorii să își asume controlul asupra timpului lor. Aplicația este dezvoltată de Thrive Global, o companie fondată de cunoscuta Arianna Huffington de la The Huffington Post. Compania Thrive Global, specializată în domeniul sănătății, a dezvoltat această aplicație pentru a ajuta utilizatorii să se deconecteze de la smartphone-ul lor și să se reconecteze la viața lor.

Cu toții iubim tehnologia. Ne iubim telefoanele și ceea ce ne permit să facem. Apreciem confortul și conexiunile pe care le-au adus vieții moderne. Avem lumea la îndemâna noastră, în buzunarele noastre, au accelerat ritmul vieții cum nu am visat niciodată. Au adus multe ispite, notificări și alerte, care fac adesea să pară că trăim în slujba dispozitivelor noastre, mai degrabă decât să le folosim ca instrumente pentru a ne face viața mai bună.

Samsung aduce „Thrive Mode”, pentru a ajuta oamenii să își asume controlul asupra vieții și a tehnologiei lor – în loc să fie controlați de ea. Aplicația Thrive face parte dintr-o mișcare care îi ajută pe oameni să ia o pauză de la tehnologia care o poartă mereu asupra lor – smartphone-ul, pentru a se dedica lor, lumii din jurul lor, familiei și prietenilor.

Aplicația Thrive vă ajută să vă reconsiderați relația cu telefonul, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a face ceea ce vă place și pentru a deveni mai umani. Atunci când puneți telefonul în „Thrive Mode”, acesta limitează toate notificările, apelurile și textele, cu excepția celor de la persoanele pe care le-ați specificat în lista dvs. VIP. Atunci când telefonul este în modul Thrive, toate mesajele, notificările, apelurile vor redirecționa un mesaj către expeditor prin care îl informează că persoana pe care încearcă să o contacteze este în Thrive Mode.

Arianna Huffington este un scriitoare greco-americană și femeie de afaceri. Huffington a fost co-fondator și redactor-sef al The Huffington Post. În 2009, Huffington a fost pe locul 12 ca cea mai influentă femeie din mass-media, conform Forbes. Tot conform Forbes începând cu 2014, ea este considerată a 52-a cea mai puternică femeie din lume.

Aplicația Thrive a fost lansată pentru prima oară în octombrie anul trecut în program beta. Este lansată acum exclusiv pentru Galaxy Note 8 și va fi lansată în viitor și pentru alte modele Galaxy. Este practic o versiune mult mai rafinată a butonului Do Not Disturb.

Aplicația Thrive dispune de un tablou de bord pentru controlul aplicațiilor care informează utilizatorii cât timp au folosit o anumită aplicație. Ei pot folosi aceste date pentru a decide dacă doresc sau nu să stabilească obiective și limite de timp pentru folosirea anumitor aplicații.

Proprietarii de Samsung Galaxy Note 8 pot descărca gratuit aplicația Thrive de la Galaxy Apps.

SURSĂSamMobile