„Best New Connected Device” pentru Galaxy S9+ la MWC 2018

1382

La Mobile World Congress 2018 Barcelona s-au tras draperiile, acum Samsung se bucură de premiile și gloria câștigată, mai multe din produsele sale fiind încununate cu premii. Samsung Electronics a anunțat că a primit peste 30 de premii la Mobile World Congress 2018, inclusiv „Cel mai bun dispozitiv conectat” la Global Mobile Awards (GLOMO Awards) pentru Galaxy S9+.

Modelul Samsung Galaxy S9+ a fost selectat pentru designul său rafinat, camera avansată și performanțele remarcabile, S9+ a fost un succes din toate punctele de vedere. Samsung Galaxy S9+ reimaginează modul în care oamenii comunică, împărtășesc și experimentează lumea.

Felicitări tuturor câștigătorilor și nominalizaților la Premiile GLOMO din 2018„, a declarat Michael O’Hara, Chief Marketing Officer, GSMA. „Premiile GLOMO răsplătesc cele mai bune dintre cele mai bune dispozitive din domeniul mobil, subliniind tehnologiile, produsele, companiile și persoanele care împing limitele ingeniozității și inovării, creând un viitor mai bun pentru noi toți. Mulțumim tuturor participanților, juriului, sponsorilor și partenerilor pentru sprijinirea premiilor GLOMO din 2018„.

De asemenea, Samsung Galaxy S9+ a primit recunoaștere de la TechRadar, Android Authority, Alphr și PC Mag, iar Samsung Galaxy S9 a fost premiat de site-uri precum PhoneArena, Android Central, Expert Reviews, Android Police, T3 și Ubergizmo.

Ubergizmo este un blog de top din domeniul electronicii de consum fondat în 2007 cu sediul în San Francisco. Are știri corecte și recenzii despre produse, multe din ele pline de umor despre tehnologiile actuale. Ubergizmo este unul dintre cele mai respectate site-uri de tehnologie. Ubergizmo are francize în franceză, spaniolă, germană și italiană.

Mai multe dintre tehnologiile și dispozitivele inovatoare ale companiei high-tech Samsung au fost de asemenea premiate, printre care:

Samsung Pay – a fost premiat cu “Best Mobile Innovation for Payment” la GLOMO Awards pentru serviciul său de plăți în telefonia mobilă de vârf, care este simplu, sigur și disponibil aproape oriunde puteți să glisați sau să atingeți cardul.

Gear VR – a fost recunoscut ca fiind “Best Mobile VR or AR” la Premiile GLOMO pentru setarea și depășirea standardului pentru experiențele VR.

Samsung DeX – a primit premiul „Best of MWC 2018” de la ITPro și pentru cel mai bun accesoriu de Tom’s Guide and Digital Trends pentru capacitatea sa de a oferi un stil de viață mobil prin aducerea pe telefonul mobil a unei experiențe de desktop complete și ușor de utilizat.

Suntem onorați să fim recunoscuți de GSMA și de multe organizații pentru tehnologiile noastre mobile„, a declarat Younghee Lee, șef al Global Marketing, Mobile Communications Business la Samsung Electronics. „Modul în care oamenii folosesc dispozitivele și ceea ce doresc de la tehnologie se schimbă. La Samsung, suntem în continuare angajați să ascultăm clienții și să le furnizăm cele mai bune produse și servicii„.

SURSĂSamsung News