BlackBerry face smartphone-urile Samsung Galaxy mai sigure

1288

BlackBerry continuă să facă aparatele Samsung mai sigure, compania a adaugat noi caracteristici soluției securizate de voce și de criptare a datelor, SecuSUITE pentru Samsung Knox, care oferă comunicații de voce si comunicații de date extrem de sigure pentru smartphone-uri și tablete Samsung.

Compania BlackBerry a lansat serviciul SecuSUITE pentru telefoane Samsung acum trei ani, cu Samsung Galaxy S6, și oferă un nivel suplimentar de securitate celor care utilizează serviciul de securitate Knox a lui Samsung.

Utilizatorii vor primi acum două noi servicii, SecuVOICE și platforma BlackBerry Unified Endpoint Management (UEM).

SecuVOICE este folosit de Administrația Federală Germană pentru a-și asigura apelurile telefonice de ani de zile, acum acesta este integrat în SecuSUITE pentru Samsung Knox. Ultima generație de aplicații SecuVOICE permite efectuarea de apeluri în conformitate cu standardul SNS stabilit de Biroul Federal German pentru Securitatea Informațiilor (BSI) și este complet interoperabil cu soluțiile existente, cum ar fi SecuSUITE pentru BlackBerry 10.

Suntem mândri să aducem pe piață primul și singurul serviciu de voce care îndeplinește standardul SNS impus de BSI„, spune dr. Christoph Erdmann, directorul executiv al BlackBerry Secusmart. „Combinația dintre SecuVOICE și UEM pentru Samsung Knox demonstrează din nou că BlackBerry poate oferi combinația de securitate și flexibilitate pe care fiecare organizație dinamică o cere„.

BlackBerry este o companie de software și servicii de securitate mobile, dedicată securității persoanelor, dispozitivelor, proceselor și sistemelor pentru întreprinderi. Cu sediul în Waterloo, provincia Ontario din Canada, compania a fost fondată în 1984 și operează în America de Nord, Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa.

Disponibil ca parte a soluției SecuSUITE pentru Samsung Knox, UEM oferă un management final complet și un control complet pentru o mare diversitate de dispozitive și aplicații.

Soluțiile BlackBerry Secusmart sunt utilizate în peste 20 de țări din întreaga lume. SecuSUITE pentru Samsung Knox oferă un mod convenabil pentru utilizatori de a lucra cu date și aplicații în mișcare. Portofoliul de produse include Samsung Galaxy S7, smartphone-urile Samsung Galaxy S8, S8+ și Samsung Galaxy Note 8, precum și tabletele Samsung Galaxy Tab S2 (de 8 și 10 inch) și Samsung Tab S3. În plus față de funcțiile principale încercate și testate, cum ar fi apelurile telefonice sigure și e-mailurile, SecuSUITE pentru Samsung Knox servește ca o platformă extrem de sigură pentru un număr mare de aplicații mobile.

Rețineți că BlackBerry UEM și SecuVOICE nu sunt disponibile ca și caracteristici de securitate individuale, deoarece fac parte din SecuSUITE pentru Samsung Knox.

SURSĂPhoneArena