Browser-ul Samsung disponibil pe toate smartphone-le Android

1688

Toți utilizatorii unui smartphone Android care rulează Android 5 Lollipop sau mai nou, pot descărca browserul Samsung al companiei sud-coreene din Google Play Store.

Samsung Browser: un nou browser web mobil, o alternativă la Google Chrome pe Android.

Anterior, disponibil doar în versiunea beta, aplicația este acum cea mai importantă intrare pe toate smartphone-urile Android, și nu numai pe terminalele Samsung, Nexus și Pixel.

Anunțat deja din august 2017, sosirea acestui browser Samsung, încărcat cu extensii, semnează sfârșitul hegemoniei Google Chrome pe Android. În acel moment, aplicația era disponibilă numai în versiune beta, dar deja oferea o imagine de ansamblu asupra posibilităților browserului. Acum este disponibil în versiunea finală și are posibilitatea de a arăta ce poate în fața lui Google Chrome.

Potrivit TheVerge, unul dintre punctele forte ale browserului Samsung este extinderea acestuia, care vă permite să navigați în mod privat. Cu această extensie dezvoltată de Disconnect, este foarte ușor să vă protejați intimitatea și să blocați numeroșii trackeri care vă urmăresc pe web. Pentru a comuta de la un mod la altul, activați pur și simplu o singură pictogramă. Datorită acestei extensii, viteza dvs. de navigare va fi mult îmbunătățită.

Google Chrome este un navigator web de tip open source dezvoltat de compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual, având o cotă de piață de 52.1 % din totalul utilizatorilor de internet. A fost lansat în septembrie 2008, pentru Microsoft Windows, și ulterior portat la Linux, MacOS, iOS și Android.

Cel mai mare avantaj al acestui browser este acela că este compatibil cu extensiile de la terțe părți. Deci, puteți adăuga pe cea care vă place! O altă noutate promisă de Samsung, este adăugarea unui mod de noapte, pentru a vă proteja și odihni ochii. Mai aduce și un mod de contrast, pentru a scoate în evidență elementele, cum ar fi textul.

Pentru a descărca browserul Samsung, nu trebuie decât să vizitați Magazinul Google Play. După ce ați descărcat și testat noul browser web mobil puteți să faceți o comparație între cele două browsere, Google Chrome aproape tradițional pe telefoanele Android și noul browser Samsung.

SURSĂPhoneAndroid