Browserul Samsung actualizat cu protecție pentru site-urile periculoase

1563

Brovserul de internet Samsung este mai rapid și a fost actualizat cu Protected Browsing, un instrument util pentru cei care au nevoie de confidențialitate și pentru cei care navighează foarte mult pe web. Browserul include, de asemenea, o bară de adrese redimensionată, un suport mai larg pentru modul Reader și multe altele.

Samsung a actualizat în această săptămână browser-ul de internet pentru Android făcând-ul mai rapid și mai bun decât oricând. În plus adăugând Protected Browsing este mult mai sigur și are o protecție mai eficientă pentru malware. În același timp, comutarea tab-urilor a fost optimizată și este acum mai eficientă pe dispozitivele low-end cu 1 GB RAM sau mai puțin.

Cea mai recentă versiune a browserului Samsung Internet Browser (versiunea 7.2) folosește un motor de căutare modern – Chromium M59 – oferind astfel o experiență mai rapidă de navigare și o grafică îmbunătățită în jocurile online.

Dacă navigați pe un site web care poate fi potențial periculos, browserul vă sugerează să vă întoarceți pentru a evita ca informațiile dvs. să fie furate sau programe malware să fie instalate pe dispozitiv.

Utilizatorii Chrome sunt familiarizați cu această caracteristică, însă această actualizare arată că Samsung dorește să ia în serios confidențialitatea, aducând un plus de protecție pentru cei care folosesc browserul de internet Samsung. În plus față de fișierele private protejate prin parolă, Samsung Internet include DuckDuckGo ca opțiune de căutare prestabilită, extensie încorporată în Tracking Blocker și suport pentru blocatoarele de conținut.

Vorbind despre aceasta, Samsung Internet Beta include o mică schimbare a modului în care puteți instala blocatoare de conținut. Cei de pe dispozitivele Samsung ar putea instala direct blocatori de conținut din browser. Cu ajutorul actualizării, browserul oferă un link Magazin Play către blocatorul de conținut pe care doriți să îl instalați.

Pe de altă parte, Samsung Internet Beta oferă câteva revizuiri vizuale. Bara de adrese URL permite acum insigne ambientale specifice site-ului web. De exemplu, navigarea la Starbucks prezintă o pictogramă “Add to home screen” (adăugați la ecranul inițial). În timp ce navigați pe BBC News apare o insignă “Reader mode”. Când intrați în modul Reader, veți găsi că site-urile HTTPS și HTTP sunt acum disponibile.

BBC – The British Broadcasting Corporation este una din cele mai mari companii de radiodifuziune și televiziune din lume și cea mai importantă companie de radiodifuziune și televiziune britanică, finanțată din bani publici. A fost înființată în 18 octombrie 1922, acum 96 de ani. În limba română a BBC și-a început transmisiile la 15 septembrie 1939.

După cum probabil știți deja, nu aveți nevoie neapărat de un telefon Samsung pentru a utiliza browserul de Internet Samsung. Puteți instala browserul pe aproape orice dispozitiv mobil care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

În prezent, aceste noutăți sunt disponibile numai în versiunea beta a lui Samsung Internet Browser. Presupunem că versiunea obișnuită va veni cu noile caracteristici destul de curând. Atât versiunea beta cât și versiunea normală a browserului sunt disponibile pentru descărcare gratuită pe Google Play.

SURSĂAndroidauthority