Top 5 – Cele mai bune carduri microSD pentru Galaxy S7 și S7 Edge

10876

Samsung Galaxy S6 nu a avut opțiune de card microSD, dar, Samsung a ascultat consumatorii și a adăugat această caracteristică la Galaxy S7 și S7 Edge.

Secure Digital, prescurtat SD, card de memorie. Memoria unui card SD este nevolatilă (nu necesită alimentare cu curent electric). A fost dezvoltat pentru a fi utilizat în dispozitivele și aparatele portabile.

Acest lucru înseamnă mai mult spațiu pentru fotografii, înregistrări video HD, loc mai mult pentru muzică.

Există multe dimensiuni și viteze de transfer atunci când vine vorba de alegerea unui card microSD pentru Galaxy S7.

Aveți mai jos cinci variante compatibile cu Samsung Galaxy S7 și S7 Edge:

top5-carduri-microsd-pentru-s7-sandisk-ultra-200gb

SanDisk Ultra 200GB Perfect pentru Galaxy S7, spațiu de stocare serios, acest card oferă viteze de transfer de până la 90MB/secundă și poate înregistra video full HD. Este ideal pentru înregistrarea video sau pentru stocarea de filme și muzică.

 

top5-carduri-microsd-pentru-s7-samsung-evo-plus-64gb

Samsung EVO + Plus 64GB – Cel mai scump de pe această listă, dar vei primi, o combinație câștigătoare de performanță și memorie, cu viteze de 90MB/ secundă, la scriere și 95MB/ secundă la citire, are 256GB spațiu de memorie. Este mult mai mult decât are nevoie un smartphone, viteze mari de transfer, rezistent la apă, la temperatură și la raze X, perfect pentru un high-end ca Samsung Galaxy S7.

 

top5-carduri-microsd-pentru-s7-pny-elite-128gb

PNY Elite 128GB – Dacă doriți o capacitate mare de stocare, este o opțiune foarte bună. Cu cel mai mic preț din listă, o memorie uluitoare de stocare, și cu viteze destul de rapide de transfer – până la 85MB/ secundă. O modalitate bună pentru a avea spațiu util pe telefon sau tabletă.

 

top5-carduri-microsd-pentru-s7-sandisk-extreme-plus-64gb

SanDisk Extreme PLUS 64GB – Are viteze de transfer de 95MB/ secundă, capabil full HD. Vine cu propriul adaptor SD pentru a utilizare cu laptop și notebook.

 

top5-carduri-microsd-pentru-s7-kingston-64gb-card-microsdxc-digital

Kingston 64GB Card microSDXC Digital – MicroSD-ul de la Kingston are o capacitate de 64 GB și o viteză de citire de 90MB/ secundă și viteza de scriere de 45MB/ secundă. Are un adaptor SD, atunci când se utilizează pe un calculator.

64GB reprezintă un spațiu relativ ok de stocare pentru Galaxy S7, există opțiuni  mai mici și mai mari în funcție de nevoile și disponibilitatea financiară a dumneavoastră.