Noile căști U Flex de la Samsung se pot îndoi și pot apela pe Bixby

1582

Samsung a lansat o nouă pereche de căști, numită Samsung U Flex. După cum sugerează și numele, noile căști de la Samsung se pot îndoi, pot apela Bixby, Samsung Health ori S Voice.

Banda flexibilă care unește cele două căști se poate îndoi fără să se rupă până la 100 de grade, asta înseamnă că le poți pune liniștit în geantă sau în buzunar, fără teama de a rămâne fără aceste căști.

Căștile vin cu un buton prin care utilizatorii pot folosi diferite funcții cum ar fi: Bixby, ceasul, cronometrul, Samsung Health, S Voice, Voice Recorder sau interfața inteligentă Samsung sau orice altă funcție pe care o doriți de pe Samsung Galaxy S8 sau S8+ sau de la alt dispozitiv Android asociat.

Bixby va fi disponibil pentru modelele de smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și S8+ și pentru cele ulterioare. Toate celelalte smartphone-uri Samsung lansate înainte de Galaxy S8 vor folosi S Voice ca asistent de voce.

Oferind o experiență audio de neegalat, căștile sunt proiectate cu difuzoare bidirecționale, cu microfon de 11 mm și difuzoare de 8 milimetri, care oferă un bass puternic, sunete joase intense și sunete înalte clare. Difuzoarele combinate garantează un sunet clar și echilibrat pe întreg spectrul de frecvențe.

Samsung a folosit ce a învățat de la achiziția Harman, și ne putem aștepta ca sunetul să fie impresionant. De asemenea, Samsung a încorporat tehnologia Scalable Codec (Android 7.0 și versiunea ulterioară), care reduce interferențele de la semnalele Wi-Fi fără fir pentru a menține o conexiune Bluetooth lină și puternică pe distanțe mai mari.

Harman International Industries, înfințată în anul 1994, renumită pentru sistemele sale audio, microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru piețele profesionale și de consum. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu tehnic Grammy. În 2016 Harman a fost cumpărată de Samsung cu 8 miliarde $ US.

După cum era de așteptat, beneficiați de suport complet pentru personalizarea sunetului prin intermediul aplicației Samsung Level.

Căștile, vibrează la apelurile și notificările primite. Funcția de notificare a vibrațiilor prin căștile Samsung U Flex asigură că utilizatorii nu pierd niciodată un apel chiar și în medii zgomotoase.

Durata de viață a bateriei este de 10 ore dintr-o singură încărcare, mult mai mult decât căștile fără fir Icon X, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un sunet de o calitate superioară pe tot parcursul unei zile.

Cu o conectivitate îmbunătățită Bluetooth, funcții inteligente convenabile și rezistență la stropi, proiectate să reziste condițiilor dure, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată oriunde, oricând.

Samsung U Flex sunt proiectate pentru performanță și să fie confortabile, astfel încât acestea să funcționeze atunci când utilizatorii au nevoie de ele, fie la sala de gimnastică, fie în călătoria la locul de muncă sau în timpul unei alergări de întreținere, se potrivesc pentru orice stil.

Căștile Samsung U Flex oferă o experiență de sunet de top cu un design ușor și tehnologie premium, sunt futuriste și în același timp elegante în jurul gâtului.

Căștile U flex vor fi disponibile în albastru, negru și culoarea fildeșului, dar Samsung nu ne spune când vor intra în vânzare și nu știm nici prețul.

SURSĂSamsung News