5 cele mai bune televizoare Samsung din 2017 (pe categorii de bugete)

12967
5 cele mai bune televizoare Samsung din 2017 (pe categorii de bugete)

Căutați un televizor nou Samsung? Iată cele mai bune televizoare Samsung pentru toate bugetele, de la prețuri mai mici și televizoare cu diagonală mică, până la adevărați monștri, cu diagonale uriașe dar și prețuri pe măsură.

Loialitatea mărcii este o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, știi la ce fel de calitate să te aștepți și ar trebui să fii deja familiarizat cu interfața dar, pe de altă parte, ați putea să pierdeți ofertele de la alte mărci de televizoare.

Samsung a adunat pentru toate televizoarele sale, de la mic la mare numai recenzii de cinci stele. Deci nu vă învinuim că doriți unul dintre noile sale televizoare. Chiar vă recomandăm acest lucru!

Acestea sunt cele mai bune de pe piață, de la un model de 32 inch care este perfect pentru o cameră mai mică, la un top model 4K, cu ecran uriaș, dar care și costă.

Așa că, încrucișați picioarele și puneți popcornul aproape. Este timpul să alegeți următorul dvs. televizor Samsung.

 

  1. Samsung UE32M5500 (diagonala 80cm)

Samsung UE32M5500 (diagonala 80cm)

O interfață de utilizator foarte bună, o mulțime de aplicații și o imagine frumos echilibrată, fac acest mic Samsung un televizor grozav. Nu este cel mai sofisticat televizor, dar dacă aveți o cameră mai mică, acest Samsung vă va face foarte mulțumiți și ocupă puțin spațiu.

Interfața lui M5500 este exact aceeași cu cea găsită la oricare alt televizor Samsung din 2017 și este absolut genială. Culorile sunt calde, echilibrate și naturale, iar contrastul este bun. Un negru profund și impresionant și o puritate a albului produc scene captivante.

Culorile sunt un pic estompate la colțuri dar nimic deranjant. Veți fi surprins de claritatea și calitatea imaginii. M5500 oferă cu siguranță mai mult decât multe televizoare mai mari din 2017 ale lui Samsung.

Ca sunet modelul M5500 este destul de bun pentru acest tip de dimensiune și preț.

Specificații Samsung UE32M5500:

  • Smart TV │ Ecran plat Full HD de 32 inch (80 cm.) │ Rezoluție 1920 × 1080 pixeli, LCD.
  • Conectivitate: 3 x HDMI │ 2 x USB │ CI+(1.3) │ Sunet 20W │ Dimensiuni 730,4 x 433,7 x 55,1 mm │ Greutate 5,5 kg.

 

2. Samsung UE43KS7500 (diagonala 108cm)

Există o mulțime de televizoare Samsung excelente în această categorie, dar KS7500 este o alegere foarte bună, imaginea este clară, detaliată și în culori vii. Ne impresionează cu o imagine care bate multe televizoare. Cu ecranul său de 43 inch, KS7500 este cel mai mic ecran cu afișaj 4K de la Samsung, și pare chiar mai mic din cauza ecranului curbat.

Cu siguranță nu este cea mai ieftină opțiune de 4K la această dimensiune, dar performanța televizorului arată ce poate face 4K pe un ecran relativ mic.

Bine construit, cu o ramă abia vizibilă, picioare din aluminiu și un panou neted este destul de simplu ca design în partea din spate. Vine cu două telecomenzi, una standard și una mai mică inteligentă. Ambele sunt decorate în mod decent și ușor de utilizat pentru a avea acces la o gamă completă de opțiuni.

La fel ca și celelalte televizoare Samsung, UE43KS7500 utilizează tehnologia Quantum Dot pentru a oferi culori mai multe și mai precise. De asemenea, se conformează specificației UHD Premium, ceea ce înseamnă că oferă 1000 de nits de luminozitate pentru afișare.

Caseta One Connect de la Samsung se ocupă de majoritatea conexiunilor. Există, de asemenea, o ieșire optică și opțiunea de a vă conecta online prin intermediul Wi-Fi sau hardwiring folosind ethernet.

Televizorul are o interfață ușor de utilizat, care se bazează pe interfața Tizen a lui Samsung. Este simplă, intuitivă și ușor de folosit și de navigat. Meniurile sunt clare și accesibile.

Are o imagine extrem de convingătoare și detaliată, o bilă albă pentru Samsung. Culori subtile și nuanțate, impresionant de profunde astfel încât să nu apară detalii întunecate.

Pentru un ecran de 43 inch televizorul obține cele mai bune imagini 4K, iar beneficiile sunt maxime din toate punctele de vedere, funcționeză bine pentru a furniza imagini curate și stabile.

În ceea ce privește sunetul, Samsung a făcut un lucru bun, vocile sunt clare și directe, fără interferențe. KS7500 este o alegere foarte bună, cuprinzând o mare parte din lucrurile bune din gamele Samsung.

Specificații Samsung UE43KS7500:

  • Smart TV, cu ecran curbat de 43 inch (108 cm.) SUHD Quantum Dot HD Ultra Premium │ HDR 1000 │ Smart TV │ Rezoluție 3840 × 2160.
  • Conectivitate: 4 x HDMI │ 3 x USB │ CI+(1.3) │ Sunet 40W │ Dimensiuni 956,5 x 554,5 x 83,1 mm │ Greutate 10.3 kg.

 

3. Samsung UE55MU8000 (diagonala 138cm)

Samsung UE55MU8000 (diagonala 138cm)

Progresul tehnologiei de consum are un principiu fundamental: o calitate superioară la un preț mai mic. Acesta este un televizor premium gata să vă ofere o imagine fină HDR de 4K la un preț mediu.

Există o plăcere și o satisfacție deplină atunci când priviți la acest televizor. Culori vii și naturale, detalii sofisticate și o interfață inteligentă și ușor de utilizat. Poate o dinamică a sunetului mai bună, dar este ceva ce aproape nu contează la așa un televizor.

TV-ul MU8000, oferă o performanță destul de aproape de cea a QLED-urilor premium de la Samsung – dar la un preț mai rezonabil. Acest Samsung are o reputație pentru o durată de viață foarte mare.

Televizoarele Samsung au câștigat un număr mare de premii pentru calitatea și fiabilitatea produselor în ultimii ani.

MU8000 are toate specificațiile pe care le așteptați de la un televizor produs în 2017. Are o rezoluție de 4K, desigur, compatibilitate HDR și Hibrid Log Gamma (HLG). De asemenea, are o luminozitate de 1000 nits. MU8000 punctează la toate categoriile pentru o ștampilă cu Premium UHD.

Televizorul dispune de toate serviciile de streaming: Amazon Video, Netflix, YouTube și Now TV toate apar în partea de jos a ecranului, gestionate de interfața de utilizator Samsung Smart Hub (cunoscută sub numele de Eden). În ceea ce privește muzica, Spotify și Deezer sunt reprezentate de asemenea.

Așa cum este obișnuit pentru televizoarele Samsung premium, modelul MU8000 vine cu o casetă One Connect pentru conectare.

Acest televizor vă va oferi o imagine detaliată de la un alb strălucitor până la negru profund. Sigur QLED Samsung, oferă o subtilitate mai mare, culori mai bogate și mai multe detalii în imaginile lor, dar UE55MU8000 oferă o performanță foarte bună, având în vedere costul său.

Specificații Samsung UE55MU8000: 

  • Smart 4K UHD LED TV │ Ecran curbat de 55 inch (138cm.) │ Rezoluție 3840 × 2160 pixeli │ HDR 1000.
  • Conectivitate: 4 x HDMI │ 3 x USB │ Sunet 40W │ Dimensiuni 1.229,4 x 712,4 x 46,3 mm │ Greutate 17,8 kg.

 

4. Samsung QE55Q7F (diagonala 138cm)

Samsung QE55Q7C (diagonala 138cm)

Poate un QLED să bată un OLED? Poate că nu. Dar Q7F este acum o alternativă palpitantă și mai accesibilă la rivalii OLED. Televizorul are imagini strălucitoare, vibrante cu foarte multe și clare detalii, design elegant și atractiv, simplu de utilizat și excelent pentru jocuri. Mici probleme la unghiurile de vizualizare.

Acesta este primul televizor Samsung QLED care concurează cu un OLED de aceeași dimensiune. Samsung are o experiență foarte bună în ceea ce privește QLED și, în timp ce OLED este mai nou la televizoare, există încă unele lucruri pe care QLED-ul le poate face mai bine.

Televizorul este extrem de vizibil, cu o imagine clară care surprinde detaliile subtile, ridurile pe o față, cutele la haine, textura unui peisaj – absolut totul apare – și există și un sentiment superb de profunzime a imaginilor. Culori calde, îndrăznețe și vibrante, tonurile naturale ale pielii sunt perfect redate.

Q7F oferă și o imagine extrem de clară, obiectele aflate în prim-plan se evidențiază față de fundaluri, iar culorile au adâncime, sunt naturale, parcă palpabile.

Q7F, este excelent ca monitor de jocuri, strălucirea și vibrația extraordinară se împrumută frumos graficului generat de calculator și are un timp de răspuns de 23,8 milisecunde în modul Game.

Singurul inconvenient este când privim la acest televizor din colțurile cameri, sunt mici probleme cu unghiul de vizionare, dar Q7F oferă imagini foarte bune la un preț mai rezonabil decât rivalii OLED.

Acesta este un televizor care maximizează calitățile tehnologiei LCD / LED și le îmbină cu renumele lui Samsung pentru a produce o imagine uluitoare și dinamică. Este o adevărată plăcere de a privi la acest televizor.

Specificații Samsung QE55Q7F:

  • QLED Smart Samsung 4K Ultra HD │ Ecran plat de 55 inch (138 cm) │ Rezoluție 3840 x 2160 pixeli.
  • Conectivitate: 4 x HDMI │ 3 x USB │ Slot CI+ │Sunet 40W │Dimensiuni 1.225,2 x 703,6 x 44.9 mm │Greutate 21,2 Kg.

 

5. Samsung UE65KS9500 (diagonala 165cm)

Samsung UE65KS9500 (diagonala 165cm)

Acest televizor high-end nu este deloc ieftin, iar ecranul său curbat impresionează pe toată lumea, oferind o imagine extraordinară cu multe detalii și un sunet de cea mai bună calitate. Dacă sunteți în căutarea unui televizor de înaltă calitate, acest Samsung punctează la toate capitolele, este un televizor de cinci stele.

O imagine HDR superbă, culori subtile, arată foarte bine numai dacă îl privești și cu atât mai mult dacă vizionezi orice la acest televizor. Nu i se poate reproșa nimic.

KS9500 este produsul de top al gamei de produse Samsung, are caracter și calitate ca și alte televizoare Samsung de ultimă generație – o imagine fără cusur și sunet la cel mai înalt nivel.

Atenție, acest televizor va ocupa destul de mult spațiu!

În spate are un panou mic care dezvăluie un port Ethernet pentru conexiunea la internet prin cablu, deși televizorul are și conectivitate wireless încorporată.

KS9500 are unghiuri bune de vizionare pentru un televizor curbat. Desigur, am recomanda să poziționați televizorul astfel încât să fie îndreptat direct spre dvs., pentru a avea cea mai bună imagine posibilă. Vorbind de imagine, televizorul are tehnologia „Quantum Dot” a lui Samsung.

KS9500 are același sistem de operare Tizen care există și pe alte televizoare Samsung – două bare orizontale ale surselor de-a lungul părții de jos a ecranului, prima pentru hardware-ul conectat, cum ar fi un player Blu-ray sau o consolă de jocuri, în timp ce al doilea este pentru servicii online.

Aceste servicii sunt configurabile și personalizabile și includ aplicații importante de streaming precum, Netflix, YouTube și Amazon Video.

Televizorul este dotat cu două telecomenzi, una „normală” cu numere și patru butoane de navigație și o telecomandă inteligentă.

Acestea schimbă automat calitatea, luminozitatea și contrastul imaginii, pe baza a ceea ce Samsung consideră că este cel mai bun echilibru.

Sunetul este la nivelul celorlalte caracteristici, este la superlativ, o calitate solidă a sunetului.

KS9500 satisface toate așteptările despre linia premium a lui Samsung. Are o imagine minunată, una dintre cele mai bune de pe un televizor, este ușor de utilizat și chiar dacă este scump merită toți banii.

Specificații Samsung UE65KS9500:

  • Televizor SUHD 4K Quantum Dot │Ultra HD Premium │ HDR 1000 │Smart TV │Ecran curbat de 65 inch (165cm) │ Rezoluție 3840 × 2160 pixeli.
  • Conectivitate: 4 x HDMI │ 3 x USB │CI+(1.3) │ Sunet 70W │Dimensiuni 1.741,6 x 1.004 x 144,5 mm │Greutate 43,1 kg.