CEO-ul Samsung a fost văzut în public folosind Galaxy Note 9

2023

Au fost multe scurgeri de informații cu privire la Samsung Galaxy Note 9 până în prezent și este evident că dispozitivul viitor nu va arata foarte diferit de Galaxy Note 8. Cu toate acestea, locația senzorului de amprentă digitală în partea din spate a fost schimbată și este una din modalitățile prin care veți putea rapid diferenția cele două dispozitive.

Cu puțin peste trei săptămâni înainte ca Galaxy Note 9 să devină oficial, CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh, a fost văzut public utilizând smartphone-ul de ultima generație, confirmând cea mai mare modificare a acestuia – amplasarea camerelor foto din spate.

Deși imaginea nu dezvăluie prea multe detalii despre phablet, în afară de compatibilitatea acestuia cu un S Pen, dispozitivul utilizat de CEO-ul Samsung are o carcasă care include în spate decupajul pentru o configurare orizontală cu două camere și un scaner de amprente amplasat mai jos.

Deoarece nu există diferențe majore de design între cele două dispozitive, CEO-ul Samsung Mobile DJ Koh se simte destul de încrezător în privința viitorului phablet și deja utilizează Galaxy Note 9 în public. Samsung nu a prezentat oficial phabletul Galaxy Note 9. Nu a confirmat nimic din specificațiile viitorului telefon. O să facă asta pe 9 august. Atunci toți vor putea să vadă cum arată și ce poate phabletul. Noi am menționat de mai multe ori pe iLoveSamsung că viitorul Galaxy Note 9, confirm celor mai multe scurgeri și zvonuri, pare aproape identic cu predecesorul său, Note 8.

CEOChief Executive Officer – Directorul General. Este funcția cea mai înaltă din cadrul majorității organizațiilor, în special în companii. În alte organizații, funcția echivalentă este de președinte (într-o bancă, într-o televiziune), rector (într-o universitate), director (într-o instituție de învățământ preuniversitar).

Rama inferioară din față se pare că va fi puțin mai subțire decât este pe Note 8. În afară de aceasta, ca design, ambele dispozitive vor arăta relativ identice. Singura schimbare de design remarcabilă va fi găsită în partea din spate, unde sistemul foto dual-camera are o carcasă nouă. Senzorul de amprentă digitală nu va fi amplasat de-a lungul senzorilor de cameră, ci sub camere.

În fotografia postată putem vedea clar, prin mărirea imaginii, că DJ Koh, directorul Samsung Mobile, folosește un telefon Galaxy Note 9 în public. Senzorul de amprentă digitală nu este la locul unde se găsește pe Galaxy Note 8, este sub senzorii camerei foto, așa cum se așteaptă să fie pe Galaxy Note 9.

El face ceva pe dispozitivul său cu stylusul S Pen, dar mâna acoperă cea mai mare parte din stilou, astfel încât este greu să vedem ce schimbări de design au fost făcute la noul S Pen. Noul S Pen va avea suport Bluetooth care îi va permite să dispună de mult mai multe caracteristici.

Procesorul Exynos 9810 este inclus în Galaxy Note 9 pentru piețele internaționale, în timp ce SUA și alte câteva piețe va primi Snapdragon 845. Vom avea 6 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă, deși zvonurile au indicat și o variantă cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare pe un număr limitat de piețe, cum ar fi China. Android 8.1 Oreo va fi livrat direct din cutie cu Samsung Experience. Toate acestea vor fi alimentate de o baterie respectabilă de 4.000 mAh.

Galaxy Note 9 va fi anunțat pe 9 august în New York City. Va fi lansat la vânzare pe 24 august.

SURSĂSamMobile