Nume de cod Beyond pentru Galaxy S10 și noi caracteristici

1355

Samsung a dat numele de cod Beyond – „Dincolo de” lui Galaxy S10, o denumire tentantă pentru smartphone-ul aniversar cu numărul 10 al seriei Galaxy S de anul viitor. Acesta trebuie să fie un telefon inteligent cu adevărat de nota 10. Proiectul de dezvoltare a lui Samsung Galaxy S10 include „recunoașterea amprentelor digitale”.

Fanii Samsung așteaptă cu nerăbdare următoarea stea din Galaxy S, care, din motive de continuitate, este în prezent menționat ca Galaxy S10. Acesta va veni doar la începutul anului viitor și totuși vedem deja informații despre ce ar putea aduce Galaxy S10 pe piață. Cea mai importantă știre din acest domeniu din Coreea de Sud ne aduce numele de cod presupus a fi a lui Samsung Galaxy S10, precum și informații despre unele dintre noile caracteristici pe care le va oferi.

Galaxy S8 a fost ca o suflare de aer proaspăt pentru seria Samsung Galaxy S, dispozitivul a fost și este unul de vis, codificat denumit DREAM. Samsung are obiceiul de a aloca nume de cod intern pe telefoanele sale emblematice, Samsung Galaxy S9 avea și el unul, era STAR. Și cum a venit rândul lui Galaxy S10. The Bell din Coreea de Sud ne spune că Galaxy S10 a primit numele de cod BEYOND.

Credem că este o alegere inspirată pentru telefonul mobil aniversar la seriei Galaxy S. Compania high-tech va urmări cu siguranță să depășească ceea ce s-a realizat deja pe piața smartphone-urilor și să se autodepășească cu noul model S10. Ar putea, de asemenea, să însemne intenția companiei de a depăși ceea ce este posibil și chiar imposibil, în spiritul ce caracterizează firma Samsung și de a ne oferi un dispozitiv cu adevărat revoluționar.

Tiparul amprentelor este codat sub suprafața pielii, iar forma acestuia nu poate fi distrusă de leziuni superficiale ale pielii. Primul birou de stocare a amprentelor a fost înființat la Londra în 1901. Primii criminali identificați și arestați după amprente au fost Alfred și Albert Stratton, care au fost acuzați de crimă în 1905.

Într-o știre anterioară The Bell a sugerat că Galaxy S10 și S10+ nu vor fi atât de diferite în comparație cu predecesorii lor în ceea ce privește designul. Se spune că vor avea un afișaj Infinity Display de 5,8 inch și de 6,3 inch, respectiv un senzor de amprentă digitală. Mai multe informații au sugerat că Samsung ar putea introduce senzorul său de amprentă digitală cu Galaxy Note 9 în acest an. Indiferent dacă acest lucru se întâmplă sau nu, rămâne să vedem, dar cu siguranță putem paria pe introducerea acestei tehnologii cu Galaxy S10.

Samsung Electronics a încercat să introducă așa ceva cu Samsung Galaxy S8, dar a eșuat din cauza dificultăților tehnice.

Ultimele date menționează că Samsung și-a informat companiile partenere că va introduce un senzor de amprentă digitală cu Galaxy S10. Companiile pe care se ocupă de această tehnologie sunt Synaptics, Qualcomm și Ezestek din Taiwan, dar producătorul final nu a fost încă confirmat. Samsung poate opta pentru mai mulți furnizori pentru a se asigura că nu suferă probleme de aprovizionare în timpul producției.

Există, de asemenea, posibilitatea ca Samsung să adauge o cameră 3D la Galaxy S10, care va permite o recunoaștere facială și pentru a îmbunătăți funcționalitatea AR Emoji, cum ar fi posibilitatea utilizatorilor de a efectua apeluri video cu ajutorul avatarelor digitale.

Trebuie să menționăm că The Bell are o credibilitate solidă când vine vorba despre telefoanele emblematice neanunțate ale companiei Samsung. Cu toate acestea vom auzi multe despre Galaxy S10 înainte de a fi lansat la începutul anului viitor. Nimic nu a fost încă confirmat oficial până acum, trebuie să luam aceste informații cu unele rezerve, indiferent cât de plauzibile ar părea.

SURSĂSamMobile