6 cele mai bune combine frigorifice Samsung din anul 2017

4531
6 cele mai bune combine frigorifice Samsung din anul 2017

În portofoliul de produse al firmei Samsung se află o mare varietate de aparate electrocasnice. Poate cel mai folosit aparat din bucătăria modernă este frigiderul. Vă prezentăm un top al celor mai bune combine frigorifice din anul 2017, produse de gigantul high-tech Samsung.

Frigiderul este în mod sigur aparatul electrocasnic cel mai folosit și util, poate cel mai răspândit din lume. Sunt multe tipuri constructive de frigidere, cu o ușă, cu două, cu trei uși, combinate frigider și congelator. Aceste foarte utile aparate sunt de diferite dimensiuni, capacități, cu multe noi funcții și nu în ultimul rând cu prețuri diferite.

Se apropie sărbătorile și multă lume dorește să-și cumpere o nouă combină frigorifică pentru bucătărie. Vă prezentăm un top al celor mai bune combine frigorifice produse de Samsung. Am făcut această selecție în funcție de dimensiuni, capacitatea frigiderului și congelatorului, al prețului și al consumului de energie. Unele sunt mai ieftine, altele mai scumpe, unele sunt mai performante, altele mai puțin performante, dar toate foarte utile și indispensabile în bucătăria modernă.

Aveți aici cele mai bune combine frigorifice însoțite de o descriere și câteva succinte specificații.

 

  1. Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO (202 litri frigider / 53 congelator)

Este un frigider cu tehnologie No Frost (nu necesită dezgheţarea congelatorului) cu o capacitate de 255 litri, eficient din punct de vedere al consumului de energie electrică, clasa A+, are funcții inovatoare care păstrează alimentele în frigider în condiții bune pentru perioade mai lungi de timp.

Este un frigider încăpător, răcește foarte bine și oferă siguranță alimentelor. Este un frigider ieftin, dacă ținem cont de performanțe și spațiul de depozitare. Răcește uniform pe baza reciclării aerului din interior. Modificarea temperaturii interioare se face cu ajutorul unui termostat, un buton rotund, aflat în interior.

Este un frigider cu două uși, are un volum mare, aproape cât o combină frigorifică, mult mai mult decât alte frigidere. Congelatorul din partea de sus este mai mic , are un volum de 53 de litri. Acest volum mai mic al congelatorului face diferența dintre o combină frigorifică și acest frigider. Are sistem de dezghețare automat atât pentru frigider cât și pentru congelator. Frigiderul are trei rafturi din sticlă securizată.

Este un frigider cu un preț mic, încăpător și de dimensiuni relativ mici, un raport preț calitate excelent.

Specificații Samsung RT25HAR4DS9/EOCapacitate 255 litri; 202 litri frigider / 53 congelator; clasa energetică A+; dimensiuni 163,5 x 55,5 x 63,7 cm. – înălțime/lățime/adâncime; greutate 50 Kg.

 

 

  1. Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF (223 litri frigider / 98 litri congelator)

Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA EF

Este o combină frigorifică cu sistem de răcire Full No Frost All-around, cu o capacitate de 321 litri, clasa A+. Samsung RB33J3830SA/EF este o combină frigorifică din inox, care are înglobate cele mai noi tehnologii ale momentului. Design frumos pentru o integrare în orice fel de decor din bucătărie. Frigiderul are un spațiu de depozitare generos de 223 litri suficient pentru o mulțime de alimente care trebuie păstrate.

Congelatorul are 98 litri. Sistemul de răcire All-around asigură o răcire uniformă în toate colțurile frigiderului, pentru ca alimentele să rămână în permanență proaspete.

Are un raft Easy Slide pentru a așeza mai eficient alimentele și a ajunge mai ușor la ele. Acest raft glisează foarte ușor și este foarte util. Are sistem de decongelare automată – No Frost și iluminare cu LED-uri pentru interiorul frigiderului pentru a nu compromite puterea de răcire.

Combina frigorifică are la exterior un afișaj digital LCD şi dispenserul de apă cu rezervor de 4.5l. Are și un sistem sonor de avertizare pentru cazul în care ați uitat ușa deschisă, iar congelatorul are o funcție de super congelare.

Această combină frigorifică Samsung RB33J3830SA/EF este foarte modernă și elegantă, are un preț mediu, cu mult spațiu de depozitare și este un produs care îl recomandăm.

Specificații Samsung RB33J3830SA/EFCapacitate 321 litri; 223 litri frigider / 98 litri congelator; clasă energetică A+; dimensiuni 185 x 59,5 x 66,8 cm. – înălțime/lățime/adâncime; greutate 67,5 Kg.

 

  1. Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF (269 litri frigider / 98 litri congelator)

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA EF

O nouă combină frigorifică de la Samsung de o excelentă calitate, modernă cu un desing remarcabil, cu finisaje moderne, încăpătoare și performantă. Este una din cele mai spațioase de pe piață, alimentele se păstrează foarte bine și motorul este foarte silențios. Funcționează impecabil iar tehnologia No-Frost merită toți banii.

Această tehnologie împiedică acumularea de gheață și menține o temperatură constantă în tot spațiu interior. Frigiderul are o capacitate interioară de 269 de litri, mai mult decât suficient pentru o familie.

Frigiderul este amplasat în partea de sus iar jos este congelatorul cu o capacitate de 98 litri. Frigiderul are trei mari compartimente, separate de tăvi din sticlă securizată și șase suporturi transparente pe ușă, două tip lădiță.

Are funcţii avansate cum ar fi funcţia Holiday (vacanţă), o funcţie de super-congelare, un sistem avansat de răcire All-Around Cooling și compartiment Zone Fresh. Are semnal sonor de avertizare dacă nu e închisă ușa de la frigider.

Clasa de eficiență energetică A+ asigură un consum de curent electric de aproximativ 314 kWh/an.

Această combină frigorifică Samsung este o investiție foarte bună, funcționează excelent, foarte frumoasă, elegantă și utilă. Prețul chiar dacă este puțin mai mare să nu uitați că este o investiție pe termen lung și veți fi foarte mulțumiți de ea.

Specificații Samsung RB37J5000SA/EF: Capacitate 367 litri; 269 litri frigider / 98 litri congelator; clasă energetică A+; dimensiuni 201 x 59,5 x 67,5 cm.înălțime/lățime/adâncime; greutate 70 Kg.

 

  1. Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA (212 litri frigider / 98 litri congelator)

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA

O combină frigorifică de ultimă generație, cu funcții performante și un spațiu generos de depozitare de 310 litri. Design-ul și excelenta calitate scot în evidență acest produs de la Samsung Electronics. Combina frigorifică Samsung RB31FERNDSA este dotată cu cel mai performant sistem de răcire Full No Frost, cu acest sistem alimentele își vor menține prospetimea o perioadă mai mare și își vor păstra proprietațile mult mai bine.

Full No Frost, înseamnă că toată răcirea se face prin ventilație. Încadrată la clasa energetică A+ are un consum de curent electric de 299 kWh/an cu 24% mai mic decât o combină frigorifică model mai vechi. Frigiderul are o capacitate interioară de 212 litri și un volum al congelatorului de 98 litri. Congelatorul are trei compartimente separate care pot fi scoase independent și complet pentru curățare.

Sistemul Easy Slide, care îl găsim aproape pe toate noile combine frigorifice Samsung este foarte util. Glisează foarte ușor înainte și înapoi și puteți pune pe această tavă tot felul de alimente și recipiente de dimensiuni mai mici. Este foarte practic și ușor de folosit.

Probabil această combină frigorifică are cel mai bun raport calitate/preț de pe piață, nu este un preț mic, dar merită pentru specificațiile și caracteristicile ce le oferă.

Specificații Samsung RB31FERNDSA: Capacitate 310 litri; 212 litri frigider / 98 litri congelator; clasă energetică A+; dimensiuni 185 x 59,5 x 66,8 cm. – înălțime/lățime/adâncime; greutate 65 Kg.

 

  1. Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA (254 litri frigider / 130 litri congelator)

Combina frigorifică Samsung RB38J7805SA face parte din cea mai noua serie de electrocasnice Samsung, și reprezintă alegerea ideală pentru cine dorește un aparat spațios, eficient compartimentat, cu un design modern chiar dacă prețul este mai mare. Are un volum al frigiderului de 254 litri și pentru congelator 130 litri. Are un display LCD în partea exterioară.

Este o combină frigorifică care ar fi dorită de oricine în bucătărie, are design premium cu finisaje metalice uimitoare, se poate integra cu orice fel de mobilă de bucătărie. Are un mâner cu iluminare albastră care aduce un plus de eleganță și un stil aparte. O mică bijuterie pentru o gospodină. Încadrat în clasa energetică A++ are un consum de energie electrică de 280 kWh/an.

Iluminarea interioară este cu LED-uri pentru a nu influența temperatura. Are trei rafturi de sticlă securizată în frigider și șase suporturi pe ușă. Spațiul din interior este foarte bine gestionat și puteți să puneți în interior tot felul de recipiente de diferite mărimi.

Tehnologia No Frost răcește de două ori mai repede, solicitând mai puțin sistemul de răcire, mărind automat durabilitatea acestuia.

Eficiența energetică, design modern, generoasă ca spațiu și extrem de elegantă, această combină Samsung reprezintă o afacere excelentă, poate prețul un pic cam mare, dar își merită toți banii.

Specificații Samsung RB38J7805SACapacitate 384 litri; 254 litri frigider / 130 litri congelator; clasă energetică A++; dimensiuni 192,7 x 59,5 x 65 cm. – înălțime/lățime/adâncime; greutate 76 Kg.

 

  1. Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR (243 litri frigider / 130 litri congelator)

Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR

Poate cea mai bună combină frigorifică de la Samsung aflată pe piață, la ora actuală.

Această combină va ofera un volum interior foarte mare. Are un design super elegant cu finisaje metalice și multe funcții, pentru a se încadra perfect într-o bucătărie modernă. Este foarte aspectuoasă și încăpătoare. Are un display digital tip LED cu Touch Control și un dozator de apă. Mai are și alte funcții cum ar fi tehnologia de răcire No Frost și All Arround Cooling, un sistem de dezghețare automat, o funcție de vacanță (Holiday) și o funcție de super-răcire/congelare.

Funcția de vacanță (Holiday) este ideală atunci când plecăm mai multe zile de acasă și vrem ca aparatul frigorific să păstreze alimentele congelate dar să nu consume foarte multă energie. Frigiderul are o capacitate de 243 de litri iar congelatorul 130 litri, cu o capacitate de congelare de până la 15 kilograme/24 ore.

Are Zona Fresh, care este un sertar inteligent proiectat, ideal pentru păstrarea cărnii și a peștelui, păstrandu-le la temperatura optimă pentru ca ele să rămână proaspete și aromate.

Samsung RB38J7530SR se încadrează în clasa energetică A+ cu un consum energetic de 333 kWh/an. Această combină frigorifică de la Samsung este un aparat premium, inteligent, de care veți fi extrem de mulțumiți. Costă ceva mai mult dar tehnologia și calitatea acesteia merită acest preț.

Specificații Samsung RB38J7530SR: Capacitate 373 litri; 243 litri frigider / 130 litri congelator; clasă energetică A+; dimensiuni 192,7 x 59,5 x 65 cm. – înălțime/lățime/adâncime; greutate 74,5 Kg.

 

Încă de la apariție frigiderul a fost și în mod sigur va fi mult timp de acum înainte preferatul gospodinelor în bucătărie. Din acest motiv aceste aparate sunt dotate permanent cu cele mai noi inovații tehnologice din acest domeniu.

Alegerea unei combine frigorifice este destul de complicată, în cele mai multe cazuri din cauza varietății mari de pe piață, din cauza multor dimensiuni, culori, capacități de răcire și congelare și a consumului de energie.

Dar, nu uitați Samsung este sinonim cu rafinamentul, calitatea și eleganța!