Creați și personalizați teme pentru telefonul Samsung cu themeDIY

4379

Dacă aveți un smartphone Galaxy Note, Galaxy S, J, C sau A, vă puteți crea și aplica propriile teme, acest lucru este literalmente la doar câteva clik-uri distanță și se poate face foarte ușor.

Android este cunoscut pentru modul cum poate fi personalizat. Puteți face aproape orice doriți pentru interfața cu utilizatorul, dar foarte puțini dintre noi pot spune că au proiectat un ecran de start așa cum au vrut ei, un ecran de start respectabil.

Magazinul propriu de teme a lui Samsung a debutat cu duo-ul Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge și a tot crescut de atunci încoace. Este locul de unde puteți descărca imagini de fundal, teme și pachete de pictograme, dar spre deosebire de aplicațiile similare găsite în Magazinul Google Play, Samsung a făcut o treabă extraordinară pentru a se asigura că toate acestea îndeplinesc anumite standarde. Există o listă extinsă de wallpapers gratuite, teme și pachete de pictograme, iar cele premium sunt relativ accesibile.

Dar ce se întâmplă dacă nu găsiți ceva ce vă place? Aici intră în joc aplicația themeDIY.

Nu este nevoie să căutați foarte mult prin dispozitiv atâta timp cât este un smartphone Samsung Galaxy Note, S, J, C sau A, care rulează pe software-ul oficial Android Marshmallow sau Nougat de la Samsung.

Marshmallow este a șasea versiune a sistemului de operare Android. Denumirea Marshmallow vine de la o bomboană pe bază de zahăr care, în forma sa modernă, este din zahăr, apă și gelatină bătute până la o consistență spongioasă, turnată în bucăți cilindrice și acoperită cu amidon de porumb. Este versiunea modernă a unei bomboane fabricate din planta de marshmallow în Egiptul antic.

ThemeDIY este o aplicație dezvoltată de un membru al XDA-Developers și este disponibilă gratuit în Magazin Play. Pur și simplu descărcați aplicația, selectați culorile individuale pentru aplicațiile de sistem și pentru aplicații de la terțe părți, selectați suprapunerile dorite, dați temei un nume și aplicați-o pe telefon. După ce ați terminat trebuie să activați tema prin Trial și să dezactivați Theme Center pentru stocare, pentru a păstra tema în telefonul dvs.

După cum arată XDA-Developers, aplicația themeDIY permite unei teme mai mult de 35 de suprapuneri ale aplicațiilor de sistem și peste 10 suprapuneri ale aplicațiilor terță parte. În plus, este disponibil și un selector universal pentru o temă „Light” sau o temă „Dark” activată. Mai mult decât atât, există mai mult de o mie de culori predefinite de selectat cuplate cu o arhivă a tuturor fișierelor sursă ale temelor.

Aplicația a primit deja foarte multe recenzii pozitive în Magazinul Play, și funcționează fără probleme pe telefoanele Samsung Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A, Galaxy J și Samsung Galaxy C.

VIAAndroidAuthority
SURSĂXda-Developers