Cuptorul Dual Cook Flex cu uși duble și camere de gătit independente

3064

După mașina de spălat Samsung AddWash cu clapă, pentru adăugarea ulterioară la spălat a unor haine uitate și afișajul în ușa frigiderului Family Hub, Samsung Electronics arată din nou ce este adevărata inovație pentru a permite o și mai mare flexibilitate în bucătărie. Cuptorul Samsung Dual Cook Flex cu uși duble și camere de gătit independente.

Noua ușă dublă, inovativă, economisește timp și optimizează consumul de energie, menținând în același timp condiții optime de gătit. Datorită a două ventilatoare cu aer cald, două feluri de mâncare pot fi preparate în același timp fără miros și fără a se transfera gustul de la un fel la altul. Datorită elementului de separare, pot fi obținute două cuptoare independente, care pot fi utilizate simultan, fără a schimba mirosurile, cu temperaturi diferite și timpi diferiți de gătire.

Cuptoarele Dual Cook Flex de la Samsung oferă un confort sporit și fac curățarea aproape de la sine. Cu o auto-curățare cu abur și piroliză, care rezolvă reziduurile încăpățânate, cele trei modele de înaltă calitate Samsung Dual Cook Flex sunt noul punct culminant al bucătăriei.

Temperatura, timpul de gătire și modul de funcționare sunt reglabile individual pentru fiecare cameră de gătit. Cu Dual Cook Flex, în timp ce jumătate din cuptor funcționează pentru pregătirea unui preparat, ușa cuptorului se poate deschide fără probleme. Ușa cuptorului de aragaz este divizată în mijloc, astfel încât cuptorul poate fi deschis complet sau numai jumătatea superioară. Avantajele: căldura din camera de coacere inferioară nu poate scăpa, produsele alimentare sensibile la coacere pot fi astfel protejate și se economisește automat și energie.

Primele aragaze au apărut în anii 1820. James Sharp a obținut în 1826 un brevet, iar în 1836 a început producția industrială. Deși un astfel de aparat a fost expus la Expoziția Universală din Londra din 1851, tehnologia se dezvoltă doar după 1880, datorită slabei dezvoltări a rețelelor de distribuție a gazelor.

Designul de înaltă calitate pentru conceptele moderne de electrocasnice Samsung au dus la schimbarea aproape totală a bucătăriei. Noile cuptoare Samsung Dual Cook Flex NV7000 sunt disponibile în modele moderne din oțel inoxidabil, oțel inoxidabil negru și sticlă neagră.

Cu ajutorul tehnologiei WiFi-Smart Control, noile cuptoare Dual Cook Flex aduc o nouă flexibilitate în bucătărie. Prin Samsung App, toate setările cuptorului pot fi vizualizate și ajustate prin intermediul smartphone-ului sau tabletei – de la modul de funcționare la temperatură și la timpul de gătire. Foarte practic: Cuptorul poate fi pornit prin Samsung App și să înceapă preîncălzirea atunci când sunteți pe drum spre casă de la supermarket. În plus, cuptorul informează automat prin Samsung App imediat ce procesul de încălzire sau de coacere este finalizat.

SURSĂSamsung News