Încercați Dual Messenger cu Galaxy S8 actualizat cu Android Oreo

6544

Unele aplicații de mesagerie și de rețele sociale, cum ar fi Instagram, vă permit să rulați două conturi diferite pe același telefon, Dual Messenger este o caracteristică standard Android 8.0 Oreo și vă sfătuim să o încercați. Altele, cum ar fi WhatsApp sau Snapchat, sunt mai stricte în acest sens, permițându-vă să folosiți doar un singur cont.

Au existat numeroase soluții pentru a depăși această limitare, precum folderul securizat Samsung, care creează un mediu securizat pe telefon în care datele și aplicațiile sunt complet separate de cele din afara dosarului securizat. Samsung a introdus anul trecut o opțiune mult mai simplă de a utiliza două conturi în diverse aplicații de socializare și de mesagerie, sub formă de Dual Messenger. Este o caracteristică acum standard pentru toate dispozitivele care rulează Android 8.0 Oreo.

Numai Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost actualizate Cu Android 8.0 Oreo și nu în fiecare regiune și vrem să le reamintim celor care au deja Oreo pe telefonul lor să încerce Dual Messenger. Am mai amintim în paginile noastre despre caracteristicile lui Android Oreo, dar această caracteristică, Dual Messenger, nu este foarte ușor de găsit și am considerat necesar să venim cu un memento.

Cum funcționează Dual Messenger? În principiu, instalează două copii ale unei aplicații pe dispozitiv printr-o „șmecherie” care vine de sub capota telefonului, astfel încât să vă puteți conecta la două conturi diferite utilizând aplicația. Deoarece ambele versiuni sunt tratate ca aplicații individuale, puteți comuta între ele ca și cum ar fi două aplicații diferite.

Pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, puteți chiar să limitați contactele care sunt partajate cu versiunea duplicată a unei aplicații, ceva care ar trebui să se îndrepte și spre către Galaxy S8 cu o actualizare a software-ului la un moment dat. Cu toate acestea, Dual Messenger nu acceptă aplicații care au deja mai multe conturi de utilizator. Folosirea a două versiuni ale aplicației poate fi un proces mai rapid decât schimbarea între conturile din interiorul unei aplicații. Unele dintre aplicațiile care lucrează cu Dual Messenger includ Facebook Messenger, WhatsApp, Facebook și Snapchat și veți vedea că fiecare acceptă oricare din celelalte aplicații de mesagerie instant pe care le folosiți, cum ar fi Hike.

Hike Messenger este un serviciu de mesagerie instant pentru smartphone-uri care folosesc internetul pentru comunicare. În plus față de mesajele text, utilizatorii își pot trimite reciproc etichete grafice, emoticoane, imagini, videoclipuri, audio, fișiere, mesaje vocale, contacte și locația utilizatorului.

Pentru a accesa aplicația Dual Messenger, deschideți aplicația Setări de pe telefon, accesați meniul Facilități avansate, apoi atingeți Dual Messenger. Pentru a activa caracteristica pentru o anumită aplicație, pur și simplu apăsați pe ea. Odată ce versiunea clonată a aplicației este instalată, o puteți găsi în sertarul de aplicații cu o pictogramă în formă lanț în colțul din dreapta-jos.

SURSĂSamMobile