Samsung ar putea lansa o ediție Galaxy Note 8 Star Wars

1327

În mai puțin de o lună, următorul episod din celebrul serial Star Wars, The Last Jedi, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume. Se pare că Samsung va lansa o ediție specială a lui Galaxy Note 8 bazată pe acest film foarte anticipat. Cel puțin asta putem deduce dintr-o imagine care a fost publicată pe Twitter de către un leakster cu postări care s-au dovedit de cele mai multe ori reale.

Zvonul vine de la leakster-ul Ice Universe. Postarea lui este scurtă și simplă – avem o imagine a unui anunț pentru Note 8, împreună cu un text care susține că ar fi o versiune personalizată cu Star Wars. Fotografia ne arată un smartphone Note 8, cu un fundal tematic BB-8 și atât.

Samsung a făcut o tradiție în ultimii câțva ani din a lansa versiuni în ediție limitată a dispozitivelor sale, aducând în prim plan super-eroi pe smartphone-urile emblematice.

Lipsa oricăror modificări în designul telefonului este o bilă neagră pentru Samsung, deși este posibil ca Samsung să nu fie dispus să ne dea nici o informație cu privire la ediția Galaxy Note 8 Star Wars. Nu încă! Sau, compania sud-coreeană va adăuga doar imagini de fundal, tonuri de sonerie sau pictograme de la Star Wars pentru face diferenția față de originalul Galaxy Note 8. Această abordare ar fi în concordanță cu ediția specială a lui Galaxy S8 Pirații din Caraibe, lansată în China la începutul acestui an. Desigur, am prefera o versiune foarte personalizată asemănătoare ediției Galaxy S6 Iron Man. La fel ca în cazul lui Samsung Galaxy S7 cu Batman, am putea vedea și o cutie de accesorii plină de lucruri interesante, dar va trebui să așteptăm și să vedem. De asemenea, sperăm că S Pen-ul va fi stilizat ca o sabie de lumină…

Imaginea pare să fi fost realizată la evenimentul recent din China unde Samsung a anunțat de asemenea Bixby pentru China.

Bugetul primului film Star Wars a fost de 11 milioane de dolari, iar încasările au totalizat 215 milioane în America şi 337 milioane în restul lumii. Simpaticul Chewbacca (personaj de ficțiune) a fost inspirat de câinele lui George Lucas, realizatorul filmului. Muzica din „Războiul Stelelor” a fost numită, de către Institutul American de Film, cea mai bună muzică de film a tuturor timpurilor.

Deocamdată, nu există nicio garanție că va fi lansată o ediție Star Wars a lui Galaxy Note 8. Dacă va fi, sperăm că Samsung va face disponibil telefonul pe scară largă, în loc de câteva piețe selectate. Telefonul va fi, cu siguranță, un pic mai scump decât originalul, Galaxy Note 8.

SURSĂSamMobile