Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung, pentru Gear S3

5502

Vă prezentăm câteva dintre cele mai bune și preferate de utilizatori, fețe de ceas care le puteți descărca din Samsung Apps Store.

Fețele de ceas sunt pentru smartwatch-urile Samsung Gear S3, cu variantele sale Classic și Frontier.

Samsung Gear S3, are estetica unui ceas cu adevărat premium cu caracteristici avansate încorporate chiar în designul ceasului. Este foarte ușor de utilizat, este construit pentru folosință zilnică.

Gear S3 arată și se simte normal la încheietura mâinii atunci când îl utilizați.

Arată ca un ceas tradițional, numai că este mult mai capabil și inteligent.

Gear S3 vine în două variante, Gear S3 Frontier și S3 Classic.

  • Samsung Gear S3 Frontier, este pentru cei cu un spirit de pionierat, sportivi prin definiție și cu tendință de aventură.
  • Samsung Gear S3 Classic, oferă o notă de lux, de eleganță, se pretează pentru oameni de afaceri și ocazii selecte.

Samsung Gear S3 se poate utiliza cu aproape orice dispozitiv Android care rulează Android 4.4 sau mai performant.

Smartwatche-ul dispune de caracteristici cu adevărat revoluționare fiind cotat mereu în topul acestor tipuri de ceasuri.

Are un ecran de 1.3 inch circular Super AMOLED, Samsung Exynos 7270, dual-core 1.0GHz, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier.

Are o mulțime de senzori care vă pot ajuta în cele mai diverse situații, senzor de ritm cardiac, giroscop, accelerometru, barometru, lumină ambientală, GPS.

Pe scurt un ceas extraordinar care vă dă un plus de valoare și eleganță atuni când îl purtați.

Pentru un plus de personalitate aveți mai jos câteva dintre cele mai utilizate și descărcate fețe de ceas pentru acest fenomenal gadget.

 

Samsung Gear S3 Classic

Digital Tick

Mr. Time

Slate and Blue Analog

 

Samsung Gear S3 Frontier

Drips Watchface V1

Lonely Planet Earth

Vakta DFG All-in-One

Samsung Gear S3 este certificat IP-68, cu rezistență la apă și praf, rezistă timp de până la 30 de minute și la 1 metru adâncime în apă, în plus este certificat de standardul american MIL-STD-810G.

 MIL-STD-810G, este un standard militar din S.U.A., utilizat de ministerului apărării. Toate echipamentele folosite de trupele americane din U.S. Army, U.S. Air Force,, și U.S. Navy, sunt testate în baza acestui foarte strict standard. 

Prin intermediul funcţiei “always on”, afişând astfel ora în permanenţă la fel ca un ceas tradiţional, smartwatche-ul (ceasul inteligent), oferă mult mai mult decât ce ne dorim de la un ceas.

Cu stilul său puternic, cu ramă rotativă intuitivă și o durată de viață a bateriei mare este cel mai puternic concurent pe piața dispozitivelor ușor de purtat (Werables).

VIASamMobile