Primele fotografii cu tableta Galaxy Tab S4 au apărut online

1746

Suntem siguri că Samsung are o nouă tabletă și că acesta este succesoarea tabletei Galaxy Tab S3. Compania high-tech este așteptată să lanseze pe Samsung Galaxy Tab S4 în următoarele săptămâni. Au existat deja mai multe informații despre ce ar putea aduce acest dispozitiv consumatorilor de pe piață și acum primele fotografii cu noua tabletă Galaxy Tab S4, au fost difuzate online. Din ce vedem în aceste imagini ne putem face o părere despre felul în care ar putea să arate noua tabletă emblematică de la Samsung.

Există mai multe dovezi circumstanțiale care sugerează că Samsung ar putea opta pentru un afișaj cu un raport de aspect de 16: 10 pentru Galaxy Tab S4 și conform a ceea ce vedem în fotografii, chiar așa va fi. Ar fi o întoarcere la vechiul raport ratio pentru tableta emblematică a companiei Samsung, deoarece unii dintre voi sigur vă amintiți că prima generație Galaxy Tab S, lansată în 2014, a prezentat un afișaj cu raport ratio de 16: 10. Samsung a adoptat raportul de aspect 4: 3 de la Galaxy Tab S2 încoace.

În fotografie vedem că Galaxy Tab S4 va avea rame mai subțiri și că ecranul se va întinde mai mult, ceea ce ar putea avea ca rezultat lipsa un logo Samsung în partea de sus și a unui buton fizic de acasă în partea de jos. Întrucât partea din spate nu prezintă un senzor de amprentă digitală, tableta se poate baza doar pe recunoașterea irisului pentru controlul accesului biometric.

În afară de partea din față, designul nu pare să fie diferit. Pozițiile pentru butoane de alimentare și de volum par să fie aceleași, în timp ce partea din spate are o indicație care se va dovedi foarte valoroasă: „Tuned by AKG”. Această indicație evidențiază faptul că, la fel ca predecesoarea sa, tableta Galaxy Tab S4 va avea, de asemenea, un sunet reglat de AKG și faptul că va aduce o experiență audio îmbunătățită

AKG Acoustics – Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft m.b.H. – este o companie fondată în 1947 în Austria. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy Tab S4 are un afișaj cu rezoluție de 10,5 inch de 2560 × 1600 pixeli, un procesor Snapdragon 835 sub capotă cuplat cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare. Conform mai multor informații are o cameră la spate de 12 MP și o cameră frontală de 8 MP. Tableta va fi lansată cu Android 8.0 Oreo din cutie. În plus, este de așteptat o creștere a duratei de viață a bateriei datorită prezenței unui acumulator de 7.300 mAh.

Galaxy Tab S4 a primit recent certificarea FCC, iar cu aceasta în buzunar lansarea nu este departe. Este de așteptat ca Samsung să prezinte pe Galaxy Tab S4 la IFA 2018 din Berlin, care va avea loc în luna septembrie.

SURSĂSamMobile