Noile frigidere de la Samsung, un miracol în bucătărie

5798

Deoarece bucătăria și spațiul de locuit continuă să se îmbine și fac parte nemijlocit din viața noastră, devine clar că avem nevoie aici de un mobilier cât mai simplu și cât mai util. Noile frigidere RS8000 de la Samsung exact asta oferă. În conformitate cu tema curentă a tendinței „noua simplitate”, Samsung Electronics prezintă noi frigidere side-by-side într-un design simplu, estetic și elegant.

Cu un volum util uriaș, de până la 647 litri, frigiderul Samsung RS8000 cu tehnologia SpaceMax creează o capacitate internă suplimentară fără a mări dimensiunile externe. În acest fel nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la spațiul intern pentru depozitarea produselor alimentare. În plus, tehnologiile Samsung, cum ar fi TwinCooling și FlexZone și-au dovedit eficiența și asigură un mediu ideal pentru păstrarea alimentelor mai mult timp în stare proaspătă.

Tendința spre o bucătărie cu spațiu cât mai deschis este îmbrățișată de tot mai mulți oameni și astfel bucătăria devine rapid centrul de viață al multor case. Noua generație de frigidere Samsung side-by-side de înaltă calitate, cu un design modern se potrivesc în aceste bucătării moderne. Ușile frumoase, plate și mânerele încastrate aproape invizibile, dau o linie elegantă și fac din frigiderele Samsung RS800 o adevărată ispită pentru cumpărători și utilizatori.

Datorită izolării inteligente a frigiderului acesta are pereții mai înguști și astfel în interior este spațiu suficient pentru a depozita diferite produse alimentare, care pot fi stocate cu ușurință timp îndelungat. În plus față de lansarea noii serii RS8000, Samsung intenționează să extindă frigiderele side-by-side la Family Hub. Noul model va fi lansat ca o ediție specială.

Ceea ce poate fi numit primul frigider adevărat, cu compresor și compartiment de gheață, a fost creat și comercializat în SUA abia în anul 1922. Costa 714 dolari în condiițiile în care un Ford Model T – mașina la modă a timpului, avea un preț de 450 $!

Datorită temperaturii care poate fi reglată individual, RS8000 oferă o mare flexibilitate. Modelul cu 3 uși cu FlexZone permite un control separat al temperaturii. Cu FlexZone și TwinCooling se asigură o răcire uniformă pentru prospețime de lungă durată. Legumele, brânza și laptele sau fructele și alte alimente nu au probleme cu păstrarea. Cu depozitarea adecvată în frigider, în funcție de tipul de aliment, toate produsele rămân mereu proaspete.

FlexZone, în modelul cu 3 uși oferă o mai mare flexibilitate cu un controler de temperatură individual. Pe baza a patru opțiuni de temperatură prestabilite, conținutul este răcit individual, de exemplu, băuturile pot fi păstrate la un grad și legumele mai sensibile la 3 grade.

Cu TwinCooling, frigiderul are două circuite separate, proiectate pentru a împiedica schimbul de aer și transferul de arome și gust între congelator și frigider. Ca urmare, fructele și legumele proaspete dacă stau mai mult în frigider nu iau acel miros de alimente păstrate mult timp în frigider. În plus, Samsung RS8000 oferă o varietate de tehnologii de răcire deja testate și folosite, cum ar fi Total NoFrost+ și Precise Chef Cooling.

Cu Samsung RS8000, cu un design modern și minimalist, mențineți alimentele proaspete de până la două ori mai mult! Este expresia calității și eleganței produselor electrocasnice Samsung.

SURSĂSamsung News