Galaxy A8 (2018) deja la vânzare în Olanda, precomenzi în Polonia

1652

Cel mai nou membru din gama Samsung Galaxy A este acum disponibil pentru cumpărare în Olanda sau cel puțin cel mai mic dintre ele, Galaxy A8. Galaxy A8 (2018) poate fi achiziționat în țara lalelelor începând de astăzi la un preț de 499 €, în nuanțele de culoare negru, auriu sau gri. Versiunea albastră nu este încă oferită și este posibil să dureze câteva luni pentru a ajunge, chiar dacă Samsung intenționează să o pună la dispoziția cumpărătorilor și în Olanda. Informația ne parvine prin intermediul Sammobile.

Momentan nu știm nimic despre data la care telefonul va intra în vânzare și pe alte piețe europene, dar suntem siguri că acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare.

O altă informație de ultimă oră de pe site-ul polonez Tabletowo.pl anunță că Samsung Galaxy A8 poate fi precomandat în Polonia. Galaxy A8 2018 este disponibil în trei culori: negru, auriu și gri-orhidee. Ultima culoare gri-orhidee a avut succes în Polonia cu Galaxy S8. Prețul modelului Galaxy A8 2018 a fost stabilit la 2.099 PLN adică aproximativ 500 €. Există un bonus pentru cei care decid să precomande acest smartphone, iar cei care decid să-l cumpere vor primi un microSDXC Evo Plus de 128 GB. Precomenzile se pot face între 8 și 18 ianuarie 2018. Numărul de precomenzi este probabil limitat, astfel încât este posibil ca acestea să nu fie suficiente pentru toată lumea, având în vedere că Samsung Galaxy A5 (2017) a avut succes în Polonia.

Vă reamintim câteva din caracteristicile și specificațiile lui Galaxy A8 (2018).

Galaxy A8 (2018) este dotat cu un Infinity Display Full HD+ de 5,6 inch, cu un procesor Exynos 7885 aflat sub capotă. Telefonul are camere foto frontale duale (de 16MP și 8MP cu diafragmă f / 1,9) și caracteristica Live Focus. Are o cameră de 16MP în spate, cu un senzor de amprentă dedesubt. Alte specificații includ 4 GB de memorie RAM, 32 GB de stocare extensibilă, o baterie de 3.000 mAh și rezistență la apă și praf IP68. Modelul Galaxy A8 (și modelul A8+) este primul telefon Samsung care funcționează cu Gear VR și vine și cu suportul Samsung Pay la fel ca predecesorii săi. Are sisteme de poziționare globală ca: A-GPS, GLONASS, BDS. Ca software, primiți Android 7.1.1 Nougat cu Samsung Experience UX.

BDS, cunoscut ca Beidou. Este o prescurtare pentru BeiDou Navigation Satellite System, sistemul de navigație al Chinei. Spre deosebire de GPS și GLONASS, BDS nu este încă un sistem complet funcțional. În prezent, acest sistem acoperă doar regiunea Asia-Pacific, cu accent pe China, iar lansarea la nivel global este programată abia în 2020.

Telefonul a fost lansat anterior în Coreea de Sud și de asemenea în India.