Samsung Galaxy C8 lansat oficial în China cu dual camera

1871

Samsung a anunțat lansarea lui Galaxy C8 cu dual camera pentru piața chineză, cel mai recent nou venit în familia smartphone-urilor din gama medie și încă un telefon de la Samsung cu o configurație dual camera după Galaxy Note 8 și Samsung Galaxy J7+.

Acest model Samsung Galaxy C8 aparține seriei C și este primul telefon care are o configurație duală din această serie mid-range.

Samsung Galaxy C8 este un smartphone de dimensiuni medii, vine cu un corp elegant de metal și are în total trei camere – un duo de 13MP f / 1.7 și 5MP f / 1.9 poziționate pe spatele telefonului, cele două fiind aranjate vertical și însoțite de un bliț cu două LED-uri sub ele. Are și o cameră frontală de 16MP f / 1.9 pentru selfie cu un LED flash separat.

Telefonul dispune de un panou de afișare Super AMOLED de 5,5 inch cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080) și un raport de aspect de 16: 9.

Samsung Galaxy C8  este alimentat de un procesor octa-core de 2,39 GHz. Chiar dacă modelul exact este necunoscut în acest moment, suntem siguri că este același procesor Exynos 7870 care alimentează și pe Galaxy J7+.

Exynos vine de la combinarea cuvintelor grecesti „exypnos” (smart) și „prasinos” (verde), inteligența verde, numele Exynos a fost dat de Samsung procesoarelor sale de înaltă performanță. Primul procesor Exynos 3 Single a fost lansat în anul 2010 și a fost pe telefonul mobil Samsung Galaxy S.

Aveți posibilitatea să alegeți între un model cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB memorie internă sau 4 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Stocarea poate fi extinsă până la 256 GB prin intermediul unei cartele microSD.

Există atât un scanner de amprente, cât și un senzor de recunoaștere facială (nu are scanare Iris). Always-on display este la bord. Galaxy C8 vine și cu suport pentru 4G LTE, GPS și Bluetooth 4.2.

Telefonul este dual SIM și are un port USB de tip C și compatibil cu tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0 a companiei MediaTek.

Samsung Galaxy C8 rulează Android 7.1.1 Nougat din cutie. Bixby face parte din pachet, ceea ce înseamnă că asistentul Samsung este disponibil în sfârșit și în China, după ce a tot întârziat în mai multe rânduri.

Cu toate acestea, spre deosebire de gama Galaxy S8 și recent anunțatul Galaxy Note 8, Galaxy C8 nu pare a fi echipat cu un buton fizic special dedicat lui Bixby pentru activarea sa.

Bateria aflată la bord este de 3.000 mAh și nu este detașabilă.

Galaxy C8 vine în culorile: negru, auriu și roz-auriu. Samsung nu a dat încă detalii despre prețul și disponibilitatea lui Galaxy C8 în China, deși dispozitivul este probabil să înceapă de la aproximativ 2.000 de yeni, echivalentul a 307 dolari.

SURSĂAndroidHeadlines