Samsung a lansat telefonul entry level Galaxy J2 2017 în India

1599

Samsung a lansat în liniște un nou telefon din gama entry-level în India, ediția Galaxy J2 2017 este acum oficială. Nu există multe diferențe între acest Samsung Galaxy J2 (2017) și precedentul Galaxy J2, noul telefon are o interfață îmbunătățită, restul specificațiilor sunt mai mult sau mai puțin aceleași.

Cel mai recent smartphone de la gigantul sud-coreean vine cu un afișaj de 4,7 inch și un mod de salvare a datelor Ultra Data Saving Mode, vizat direct la segmentul entry-level.

Este dotat cu un display Super AMOLED, o caracteristică destul de greu de găsit în acest interval de prețuri. Ecranul de 4.7 inch, 540 x 960 pixeli, un raport corp ecran de 64.62 % și un senzor de proximitate. Este alimentat de un procesor Exynos quad-core de 1,3 GHz. Telefonul vine cu o memorie de 1 RAM și de 8 GB care poate fi extinsă până la 128 GB cu un card de memorie micro SD. Galaxy J2 (2017) are o cameră foto cu autofocus de 5 MP cu bliț și o cameră frontală de 2 MP.

Alte caracteristici includ dual SIM, 4G, Wi-FI, Bluetooth și GPS. Lipsește senzorul de amprentă o caracteristică găsită pe alte smartphone-uri chiar și din această gamă.

Dispune de o baterie de 2.000 mAh cu o durată de funcționare de aproximativ două zile.

Samsung a inclus câteva caracteristici care ar trebui să ajute utilizatorii – Smart Manager și Ultra Data Saving Mode. Pentru început, caracteristica Smart Manager ajută la eliberarea spațiului prin ștergerea automată a imaginilor duplicat și a fișierelor APK.

APK vine de la Android Application Package file și reprezintă formatul fișierelor utilizate pentru instalarea aplicatiilor Android. Un fisier APK este de fapt o arhivă ce conține toate fișierele (imagini, sunet, detalii despre aplicație, codul sursă etc.) care sunt necesare unei aplicații ca aceasta să ruleze optim în Android.

Modul Ultra Data Saving Mode de salvare a datelor este destul de explicativ – ajută la economisirea datelor cu până la 50%, potrivit companiei Samsung.

Este un telefon din gama de intrare a lui Samsung, deci va fi ieftin. Conform informațiilor, prețul lui Samsung Galaxy J2 2017 în India va fi 7.390 INR (rupie indiană) sau aproximativ 113 USD. Prețul este reletiv neschimbat față de modelul anterior.

Telefonul vine în două opțiuni de culoare nergu și auriu, Absolut Black și Metallic Gold.

Samsung Galaxy J2 (2017) este un smartphone cu design compact şi specificații destul de bune pentru un telefon din gama de jos a lui Samsung și vine la un preţ relativ accesibil.

SURSĂTechRadar