Galaxy J2 Pro (2018)  într-o prezentare la 360 de grade

1505

Samsung Galaxy J2 Pro (2018) ne este prezentat într-o serie de fotografii în care vedem design-ul viitorului telefon low-end. Samsung nu mai lansează la fel de multe modele de smartphone-uri anual cum a făcut-o cu ceva timp în urmă, însă compania oferă încă telefoane pentru toate bugetele. Și nu credem că acest lucru se va schimba în curând.

În timp ce lucrează la telefoane high-end, cum ar fi Galaxy S9 sau la modelele mid-range cum ar fi seria Galaxy A (2018), Samsung se pregătește să lanseze noi telefoane low-end. Unul dintre telefoanele low-end ale companiei ar trebui să fie Samsung Galaxy J2 Pro (2018).

În ceea ce privește designul, modelul Galaxy J2 Pro prezintă design-ul tipic Samsung, are colțuri rotunjite, un corp din plastic cu un panou spate detașabil, o singură cameră în spate și un bliț amplasat lângă difuzor. Va exista un buton fizic de formă ovală sub ecran, care probabil nu are un scaner de amprente integrat. Butonul de pornire va fi plasat pe marginea din dreaptă, iar butoanele de volum în stânga. Ne așteptăm la un port micro-USB pe marginea din partea de jos a telefonului.

Galaxy J2 Pro (2018) va fi succesorul lui J2 Pro lansat anul trecut. Cu toate acestea, în timp ce pe versiunea originală a lui J2 Pro era un inel cu LED-uri din jurul camerei din spate, care a permis caracteristica Smart Glow, succesorul său s-ar putea să ofere în schimb, un blitz frontal.

Smart Glow este un cerc format din LED-uri multicolore, care este amplasat în jurul camerei foto. Smart Glow se poate personaliza prin setarea anumitor culori pentru fiecare aplicație sau contacte, pentru a detecta mai ușor felul de notificare primit pe telefon, atunci când este poziționat cu fața în jos.

Potrivit 91mobiles, noul telefon măsoară 143,1 x 72,2 x 8,6 mm și ar trebui să aibă un ecran de aproximativ 5 inch (posibil cu 720 x 1280 pixeli). Dispozitivul pare un pic mai elegant decât telefoanele Samsung low-end anterioare, deși este încă făcut din plastic.

Conform informațiilor anterioare, Galaxy J2 (2018) ar trebui să fie alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 430 quad-core de 1.4 GHz, cu 2 GB de RAM. Sperăm că va rula sistemul de operare Android 8 Oreo din cutie. Se așteaptă ca telefonul, care va fi dual-SIM, să apară în nuanțe de negru, argintiu și auriu.

În timp ce Samsung lansează de obicei telefoanele Galaxy J numai în Asia, America Latină sau Europa, Galaxy J2 Pro (2018) ar putea fi disponibil și în SUA la un moment dat.

Galaxy J2 Pro (2018) a fost recent certificat de Comisia Federală de Comunicații și Wi-Fi Alliance, deci putem presupune că J2 Pro va ajunge la vânzare în acest an sau la începutul anului viitor, probabil la un preț în jurul valorii de 150 $. Nu avem o dată exactă de lansare, dar, va fi probabil mai devreme decât mai târziu.

VIAPhoneArena
SURSĂHub91Mobiles