Galaxy J3 și J7 disponibile în SUA, caracteristici de calitate, preț accesibil

1395

Cu afișaje uimitoare, camere de luat vederi minunate și o durată lungă de viață a bateriei, Samsung Galaxy J3 și J7 vor fi disponibile în S.U.A. începând cu luna iunie. Samsung Electronics America Inc. a anunțat că Galaxy J3 și J7 vor intra pe piața din Statele Unite prin intermediul partenerilor de retail și a operatorilor de telefonie mobilă începând cu primele zile din iunie.

Cele mai recente dispozitive din seria J ale companiei Samsung, Galaxy J3 și J7, se concentrează pe caracteristicile cheie pe care le iubesc utilizatorii: afișaje clare pentru filme și aplicații, camere foto eficiente în lumină slabă care le permit să profite la maximum de fiecare moment, memorie extensibilă pentru mai multă stocare și o viața bateriei care să ajungă pentru toată ziua.

  • Samsung Galaxy J3 are un ecran luminos de 5 inch, care este perfect pentru vizionarea filmelor și pentru cele mai recente emisiuni TV. Camerele din spate, ușor de utilizat, de 8 MP (diafragma de f/1,9) și din față de 5 MP (f/2,2) rețin imagini clare și profunde. Cu o baterie excelentă, de lungă durată, utilizatorii nu trebuie să-și faceți griji cu privire la găsirea unei prize.
  • Samsung Galaxy J7 este pentru consumatorii care doresc un afișaj mai mare, o cameră mai bună și o baterie mai puternică. Ecranul lui J7 are 5,5 inch, un ecran mare pentru o experiență de divertisment impecabilă. Camerele de 13 MP (f/1,9) frontal pentru selfies și tot de 13MP (f/1,7) în spate sunt proiectate pentru mediile cu lumină scăzută în care realizăm majoritatea imaginilor, cum ar fi restaurante și concerte. Are o baterie mare, utilizatorii pot viziona, partaja, naviga și juca mult timp.

Când vine vorba de smartphone-uri, știm că o mărime nu se potrivește tuturor. Linia Galaxy este concepută pentru a oferi consumatorilor flexibilitatea de a alege telefonul care se potrivește cel mai bine nevoilor acestora„, a declarat Justin Denison, vicepreședinte senior, Strategy and Marketing for Mobile Products la Samsung Electronics America. „Galaxy J3 oferă caracteristici de înaltă calitate la un preț avantajos, iar Galaxy J7 cu ecranul său imens HD și o cameră extraordinară, avansată, este construit pentru utilizatorii care doresc mai mult„.

HD sau High-definition este un sistem digital de difuzare a imaginilor, care folosește o rezoluție a imaginilor îmbunătățită semnificativ față de formatele folosite în sistemele tradiționale, analogice numite în general „rezoluție standard” – SDTV. Această tehnologie a fost folosită pentru prima dată în SUA în anii 1990 de către Digital HDTV Grand Alliance.

Samsung Galaxy J3 și J7 sunt excelente și la locul de muncă, oferind servicii de înaltă protecție cu Samsung Knox din cutie, precum și acces direct la serviciul de asistență pentru clienți Samsung.

Compania sud-coreeană nu a dezvăluit încă informații despre prețuri și disponibilitate. Galaxy J3 de anul trecut a costat 150 dolari, în timp ce Galaxy J7 (2017) a avut un preț de 220 $. Vom reveni cu mai multe detalii privind aceste două telefoane.

VIAPhoneArena
SURSĂSamsung News