Galaxy J4 și Galaxy J6 trec de FCC, ambele cu  Android 8.0 Oreo

948

Ca urmare a recentelor certificări Wi-Fi și a apariției lor pe platforma etalon de referință Geekbench, am aflat câteva specificații cheie despre aceste două viitoare smartphone-uri de la Samsung, Galaxy J4 și Galaxy J6. Acum ambele telefoane au apărut pe site-ul comisiei federale americane FCC și dispozitivele funcționează cu cel mai recent sistem de operare, Android 8.0 Oreo.

Specificațiile hardware pentru Samsung Galaxy J4 (număr de model SM-J400F) cuprind dimensiunile smartphone-ului 152 x 78 x 162mm și un display de 5,5 inch. Alături de dimensiunile dispozitivului, aflăm de la FCC că Galaxy J4 va fi un telefon cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo iar versiunea Bluetooth acceptată va fi v4.2. Nu există suport pentru NFC pentru acest smartphone.

Din listarea apărută ceva mai devreme pe Geekbench, constatăm că telefonul va veni cu 2 GB de RAM și va fi alimentat de procesorul Exynos 7570, Quad core Cortex-A53. Este clar din aceste detalii că rezoluția afișajului ar fi cel mult 720p. Galaxy J4 va veni aproape sigur într-o varianta dual SIM, care este aproape un standard pentru toate smartphone-urile Galaxy J.

Specificațiile hardware pentru Samsung Galaxy J6 (număr de model SM-J600F) ne relevă că acesta vine cu un afișaj puțin mai mare, are 5,6 inch și dimensiunile dispozitivului sunt de 146,3 x 67 x 155,5 mm. Din ce rezultă de la FCC, este evident că Galaxy J6 va fi lipsit de butonul de acasă și va veni cu Infinity Display și un raport de aspect de 18,5: 9, la fel ca pe vedetele companiei Samsung, Galaxy Note 8 sau Galaxy S8 și Galaxy S9. Rezoluția afișajului va fi probabil HD+ (1480 × 720 pixeli), iar în listarea pe Geekbench vedem că dispozitivul va fi propulsat de un procesor Octa-Core Exynos 7870 și o memorie RAM de 3 GB. Android 8.0 Oreo va fi la bord.

Octa-Core – Un procesor Octa-Core, este un procesor format din 8 nuclee diferite, care procesează separat datele în același timp. Fiecare dintre nuclee lucrează independent și răspunde la diverse cerințe, îmbunătățind foarte mult eficiența telefonului și experiența utilizatorului.

Nu a fost nimic menționat despre capacitatea bateriei acestui smartphone. Aproape sigur că va fi ceva mai mare decât pe Galaxy J4. Acest telefon acceptă Bluetooth v4.2.

În acest moment știm destul de mult despre specificațiile modelului Galaxy J6, dar acum cu certificarea FCC primită, sigur vor apărea și mai multe detalii în următoarele săptămâni, cu cât ne apropiem mai mult de lansarea oficială a dispozitivului.

SURSĂNashvilleChatterclas