Galaxy J7 Duo lansat cu cameră dublă și afișaj Super AMOLED

1327

Samsung Galaxy J7 Duo, care a făcut obiectul a numeroase informații în ultimele zile, a apărut în liniște pe site-ul indian al companiei Samsung puțin mai mai devreme. Așa cum era de așteptat, Galaxy J7 Duo a fost prezentat pentru prima dată pe piața indiană, iar compania îl va aduce repede, începând cu 12 aprilie și în magazine. Galaxy J7 Duo va intra în vânzare în magazinele din India la prețul de 16.990 INR – rupii indiene, aproximativ 210€ și va fi disponibil în negru și auriu.

În acest moment nu știm dacă Samsung Galaxy J7 Duo va fi disponibil și pe alte piețe la nivel global.

În exterior, Samsung Galaxy J7 Duo arată ca un telefon tipic pentru un smartphone Samsung. Ecranul de 5,5 inch este Super AMOLED și are o rezoluție de 1280 × 720 pixeli. Sub ecran este butonul de acasă cu un scaner de amprente încorporat, iar în partea superioară este amplasată o cameră foto frontală de 8MP. La partea din spate se află o setare foto cu două camere, compusă dintr-un senzor de 13MP și un senzor de 5MP.

Galaxy J7 Duo vine cu caracteristica Live Focus pe care am văzut-o pe telefoanele emblematice ale companiei Samsung. Este primul telefon din gama Galaxy J comercializat în India ce are camere duble. Potrivit companiei Samsung, telefoanele din seria Galaxy J reprezintă tot al treilea smartphone vândut în India, iar introducerea camerelor duale la gama Galaxy J7 Duo ar trebui să ajute compania să atragă și mai mulți consumatori.

Galaxy JLitera „J” vine de la Japonia. Acest smartphone a fost dezvoltat inițial pentru Japonia. Este elegant și subțire, are caracteristici mai mult decât decente la prețuri accesibile, oferă foarte multe pentru un telefon din această gamă. A trecut în Taiwan apoi în toată lumea.

Samsung Galaxy J7 Duo rulează Android 8.0 Oreo cu o interfață personalizată Samsung în partea de sus. Dispune de un procesor octa-core de 1,6 GHz și, deși nu știm exact modelul, presupunem că este vorba de Exynos 7885 care a făcut ca Galaxy A8 (2018) să fie mai rapid decât orice alt telefon anterior din seria Galaxy A. Există 4 GB de memorie RAM care ajută în multitasking și 32 GB de stocare pentru orice considerați util să păstrați. Dacă cei 32 GB nu sunt suficienți pentru nevoile dvs., există și un slot microSD. Galaxy J7 Duo are de asemenea o baterie de 3.000 mAh și, după cum sugerează și numele, un al doilea slot SIM.

Samsung spune că telefonul vine cu caracteristica App Pair, care a debutat pe Galaxy Note 8, dar fiind un dispozitiv de buget, probabil că Galaxy J7 Duo nu va avea chiar toate funcțiile care le aduce Android Oreo pe dispozitivele emblematice ale companiei.

SURSĂPhoneArena