Acesta este smartphone-ul Galaxy Note 8 Olympic Edition

1605

Poate că nu, dar dacă ești un sportiv care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang, Samsung a pregătit un tratament special pentru tine. Compania a creat o versiune oficială olimpică a popularului său phablet Galaxy Note 8, pentru sportivii care concurează la Olimpiada de Iarnă din 2018.

În afară de aspectul său, acest telefon este același cu originalul Note 8. Funcțional, are aceleași caracteristici și capabilități. Doar că a primit o culoare de un alb pur demnă de un campion olimpic.

Sticla de pe Galaxy Note 8 are acum o nuanță albă, care ascunde oarecum amprentele și murdăriile și smartphone-ul arată mereu proaspăt. Cadrul este auriu și arată foarte bine în această combinație de alb și auriu. S Pen-ul primește și el această nouă culoare care îți ia ochii. Inelele olimpice sunt gravate pe partea din spate în aceeași culoare aurie.

În calitate de partener oficial al Jocurilor Olimpice din Coreea de Sud, Samsung a făcut un lucru extraordinar prin distribuirea gratuită a acestui telefon tuturor sportivilor și oficialilor care participă la Olimpiadă. Este o reclamă imensă pentru acest telefon. Sportivii participanți la Olimpiada de Vară, care a avut loc în Brazilia la Rio, au primit și ei dispozitive personalizate Galaxy.

Există și câteva modificări cosmetice în software-ul lui Galaxy Note 8. Telefonul are o temă olimpică preinstalată și un ecran personalizat. Acestea sunt mai puțin interesante, motivul olimpic fiind în principal cercuri și linii de culori diferite pe un fundal întunecat. Grafica este presetată și apare permanent o medalie olimpică de aur.

Nu știm cât de utilă va fi această ediție specială. Sportivii sunt singurii (plus oficialii) care primesc acest dispozitiv, sigur va fi mult mai apreciat după terminarea Jocurilor Olimpice. Va fi o amintire de neuitat mai ales dacă lângă acest telefon se va afla și o medalie olimpică.

Poate singura părere de rău referitor la acest Galaxy Note 8 Olympic Edition este faptul că va fi o ediție limitată. Sportivii vor continua să lupte pentru un loc la viitoarele olimpiade indiferent dacă primesc sau nu un astfel de suvenir ca Galaxy Note 8: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!

Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Sunt cuvintele lui Pierre de Coubertin pedagog și istoric francez, fondatorul Comitetului Internațional Olimpic și părintele Jocurilor Olimpice moderne. Jocurile Olimpice au fost reluate în anul 1986 la Atena iar Coubertin a avut un rol esențial în organizarea lor.

SURSĂAndroidAuthority