Stabilizatorul optic a lui Galaxy Note 8 ridiculizează iPhone X

1712

Despre Galaxy Note 8 s-a vorbit și se vorbește numai la superlativ, toți specialiștii din domeniu apreciază acest smartphone pentru caracteristicile extraordinare de care dispune. Întors pe toate părțile de toată lumea și testat încă la sânge de reviste și site-uri de specialitate, acesta nu și-a spus ultimul cuvânt și ne rezervă surprize ori de câte ori este testat și pus față în față cu alți competitori de calibrul său.

Chiar dacă Samsung Galaxy S8 deține titlul suprem, de cel mai bun smartphone al anului 2017, Galaxy Note 8 este foarte aproape de acesta, să nu uităm că a ajuns pe piață mult mai târziu decât Galaxy S8 și nu a prins un an complet pe piață.

Telefonul Samsung Galaxy Note 8 are cea mai bună stabilizare optică a imaginii pe piața smartphone-urilor. Un video comparativ realizat de jurnalistul Evan Rodgers de la Engadget și preluat de noi prin intermediul Phoneandroid, o dovedește. Confruntat cu sistemul de stabilizare optică a imaginii – OIS de pe alte smartphone-uri de prim top cum ar fi: Google Pixel 2, Apple iPhone X și Huawei Mate 10 Pro, acesta dovedește că nu are rival la această caracteristică.

Printre cele mai bune telefoane emblematice ale anului 2017, Samsung Galaxy Note 8 aproape nu mai are nevoie de prezentare. Totuși să amintim că acesta are un Infinity Display AMOLED cu un raport de imagine de 18,5: 9 sublim, autonomia sa este foarte bună, iar performanțele sale sunt invidiate de toate dispozitivele Android high-end existente actualmente pe piață. Cu toate acestea, în ochii multor consumatori, toate aceste calități nu sunt suficiente pentru a justifica prețul de aproximativ 1.000 de euro. Potrivit acestora, Note 8 nu oferă nimic altceva în plus decât alte telefoane de pe piață cum ar fi OnePlus 5T care poate fi cumpărat cu 500 €, de exemplu.

OnePlus este o firmă chineză cu sediul în Shenzhen, provincia Guangdong, a fost fondată în decembrie 2013. Compania oficial deservește 43 de țări și regiuni din întreaga lume. În noiembrie 2017, OnePlus avea o cotă de piață de 1,83% pe plan global.

De fapt, superioritatea netă a lui Galaxy Note 8 este mai subtilă și trebuie oarecum înțeleasă. În detalii se află adevărata bogăție și superioritate a acestui smartphone. Vă prezentăm un clip video unde puteți vedea o comparație între stabilizatorul optic de imagine ale următoarelor patru telefoane considerate cele mai bune de pe piață. Galaxy Note 8, Google Pixel 2, Huawei Mate 10 Pro și iPhone X.

Verdictul este clar: Galaxy Note 8 îți ridiculizează literalmente concurenții.

În acest clip video se poate observa diferența dintre Galaxy Note 8 și celelalte telefoane. În timp ce reporterul filmează o femeie la metrou, Mate 10 Pro, iPhone X și Pixel 2 dau impresia că are loc un mic cutremur. Pe Note 8, trecerea metroului este aproape imperceptibilă. Mișcarea imaginii este într-adevăr redusă la minim. Deși nu este un criteriu major de cumpărare pentru cei mai mulți consumatori, Samsung Galaxy Note 8 deține în mod incontestabil cel mai bun stabilizator optic pe piața smartphone-urilor.