Galaxy Note 9 cu un design uimitor într-un concept video

1642

Samsung Galaxy Note 9 ne este prezentat într-un videoclip uimitor și vedem un frumos concept de design fără frontiere, artistul dând frâu liber imaginației și ideilor. Cu toate acestea acest concept, foarte frumos dealtfel, nu transformă acest telefon într-un viitor smartphone care așa va arăta în realitate.

Filmul video prezentat, prin intermediul Phonandroid, ridică ștacheta în ce privește designul lui Galaxy Note 9 și poate provoca gigantul high-tech din Coreea să ne aducă ceva asemănător cu ceea ce vedem în acest film, atunci când Galaxy Note 9 va apărea pe piață.

În timp ce toată lumea este atentă și cu ochii ațintiți spre Samsung Galaxy S9 și tot ce ține de el, viitorul phablet de la Samsung, Galaxy Note 9 a ajuns vedetă într-un film realizat de adevărați artiști. Încet încet, trebuie să dăm atenție și acestui viitor terminal a lui Samsung pentru că vara viitoare acesta va sosi „en fanfare” pe piață. În acest clip, cu viitorul smartphone XXL de la Samsung, descoperim un design foarte ambițios, fără margini cu un impunător ecran pe toată suprafața frontală.

Samsung Galaxy Note 9 are un design fără margini, cu doar o mică zonă ca o crestătură neagră în partea de sus, mai descoperim, de asemenea, câteva detalii tehnice despre dispozitiv care ies din imaginația creatorilor acestui clip video. De cele mai multe ori aceste concepte video se bazează pe zvonurile și informațiile apărute până în acel moment in media, despre respectivul smartphone.

Viziunea autorului despre Galaxy Note 9 include un display curbat cu un raport de aspect de 18,5: 9 și un procesor Qualcoom Snapdragon 845 la bord, care este cuplat cu 6 sau 8 GB de RAM și o cameră foto dublă de 16MP aliniată orizontal pe spatele phabletului.

Qualcomm este o companie americană de semiconductoare și echipamente de telecomunicații care proiectează și comercializează produse și servicii de telecomunicații fără fir. A fost fondată în 1985 și are sediul în San Diego, California. Are 224 de locații din întreaga lume. În 2016 avea un număr de 33.500 de angajați.

Ecranul are o mică zonă destul de discretă, în partea de sus, prin care artiștii au găsit, evident, o modalitate mai bună de ascundere a senzorilor frontali și a difuzorului. Prețul pentru Galaxy Note 9 ar putea depăși limita de 1000 de dolari. Un prag psihologic care a fost deja trecut de predecesorul său Galaxy Note 8.