Samsung Galaxy Note 9, super puternic pentru cei care doresc totul

2783

Samsung a lansat la Barclays Center din New York pe Galaxy Note 9 cu performanțe extraordinare, un nou stilou S Pen și o cameră inteligentă. Nimic nu poate ține pasul cu tine dacă ai un Samsung Galaxy Note 9.

Seria Galaxy Note a fost recunoscută pentru includerea ultimelor inovații revoluționare ale companiei în aceste telefoane iar Galaxy Note 9 se bazează pe această moștenire cu un smartphone premium care oferă cele mai bune performanțe: un nou S Pen, pentru prima dată cu conectivitate Bluetooth și cea mai inteligentă cameră produsă vreodată de Samsung.

Seria Note a fost întotdeauna demonstrația noastră pentru tehnologia premium și inovațiile care definesc industria, iar Galaxy Note 9 nu face excepție. Este proiectat pentru un nivel de performanță, putere și inteligență pe care utilizatorii de putere de astăzi le doresc și au nevoie„, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Oamenii se bazează pe smartphone-urile lor pentru aproape tot ceea ce fac – toată ziua, în fiecare zi. Ei au nevoie de un telefon care să poată ține pasul fără a fi nevoie să găsească cea mai apropiată priză pentru a reîncărca, să șteargă poze pentru a elibera spațiul de stocare pentru următoarea fotografie, să aștepte cu nerăbdare să descarce videoclipul sau să se ocupe de orice altceva în timpul jocurilor.

Ei au nevoie de un astfel de telefon și Samsung asta a făcut, a lansat Galaxy Note 9.

Bateria de 4.000 mAh a lui Note 9, este cea mai mare baterie de pe un telefon Galaxy, pentru o putere de lungă durată, care să poată fi utilizată toată ziua pentru a vorbi, a scrie mesaje, a juca jocuri și viziona filme de dimineață până seara.

Galaxy Note 9 este disponibil cu două opțiuni de stocare interne de 128GB sau 512GB. Cu abilitatea de a introduce o cartelă microSD, Galaxy Note 9 este pregătit pentru 1TB de stocare pentru liniștea utilizatorului, știind că există suficient spațiu pentru fotografii, videoclipuri și aplicațiile preferate.

Galaxy Note 9 este un smartphone extrem de puternic, cu procesor de ultimă oră de 10nm și suport pentru viteza maximă de rețea disponibilă pe piață (până la 1,2 gigabiți pe secundă) pentru redare și descărcare.

S Pen-ul este caracteristica seriei Note – este modul în care Samsung a extins noțiunea de ce poate face un smartphone. Ceea ce a început ca un instrument pentru scriere și desen este acum a pune mai multă putere și control în mâinile utilizatorului.

Acum, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth low-energy (BLE), noul S Pen oferă un mod complet nou de utilizare. Cu doar un clic, acum este posibil să se facă autoportrete și imagini de grup, diapozitive, se poate trece pe pauză, se poate reda video și multe altele.

Poate fi greu să faci o imagine care arată la fel ca cele pe care profesioniștii le fac – dar nu este cazul cu Note 9. Galaxy Note 9 se bazează pe tehnologiile de cameră Samsung de vârf din industrie, cu noi capabilități pentru a obține o imagine perfectă.

Ecranul Infinity este piatra de temelie a patrimoniului de design al Samsung, iar Galaxy Note 9 are cel mai mare afișaj de ultimă oră pe un telefon Note. Ecranul Super AMOLED de 6,4 inch oferă o experiență multimedia cu adevărat imersă. Display-ul Infinity este completat de difuzoarele stereo, care sunt reglate de AKG, și capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos. Videoclipurile pe telefonul mobil nu se văd și nu sună mai bine decât la Galaxy Note 9.

Galaxy Note 9 oferă de asemenea o experiență asemănătoare PC-ului cu Samsung DeX. Utilizatorii pot lucra la prezentări, pot edita fotografii și pot urmări emisiunile preferate, toate alimentate de telefonul lor. Atunci când este conectat la un monitor, Note 9 poate să lucreze cu un desktop și chiar să servească ca un al doilea ecran complet funcțional. Nu a fost niciodată mai ușor să fii mai productiv.

Note 9 are încărcare rapidă fără fir, rezistență la apă și praf IP68 și servicii Samsung cum ar fi Samsung Health și Samsung Pay. Galaxy Note 9 oferă funcția de securitate Knox și opțiuni de securitate biometrice, inclusiv scanarea amprentelor digitale, scanarea irisului și capabilitățile de recunoaștere a feței pentru a păstra informațiile importante în siguranță.

Galaxy Note 9 deschide o lume de posibilități – este un portal către întregul sistem de dispozitive și servicii Samsung. De exemplu, utilizați Galaxy Note 9 și SmartThings pentru a controla dispozitivele conectate sau pentru a obține mai mult cu Bixby, un asistent inteligent personalizat.

Galaxy Note 9 va fi disponibil începând cu 24 august 2018 și va fi oferit în culorile Midnight Black, Lavender Purple, Metallic Copper la fel ca S Pen-ul și Ocean Blue cu un stilou galben.

Samsung Galaxy Note 9 specificații:

Afișaj 6,4 inch Super AMOLED Quad HD, raport de aspect 18,5: 9
Procesor Exynos 9810 / Snapdragon 845
Sistem de operare Android 8.1 Oreo
Rețea 4 × 4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18
Memorie 6 GB RAM, 128 GB + slot microSD până la 512GB8 GB RAM, slot de 512GB + microSD până la 512GB
Camere Spate 12MP AF, F/1,5 – F/2,4 cu OIS + 12MP, F/2,4 cu OISFață 8MP AF, F/1.7
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,Bluetooth v 5.0, Galileo, Glonass, BeiDou
Securitate Senzor de amprente, Recunoaștere facială, Scaner iris
Senzori Accelerometru, barometru, senzor de amprentă, giroscopic, geomagnetic, senzor Hall, senzor de frecvență cardiacă, senzor de proximitate, de lumină RGB, senzor de presiune
Dimensiune și greutate 161,9 x 76,4 x 8,8 mm, 201 g
Dimensiuni S Pen 5,7 x 4,35 x 106,37 mm, 3,1 g
Certificări IP 68, inclusiv S Pen-ul
Port USB USB 3.1 Type-C
Baterie 4.000 mAh
Încărcare wireless Da
Culori Midnight Black, Lavender Purple, Metallic Copper, Ocean Blue
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL,
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEB
Preț De la 1.000 euro

 

SURSĂSamsung News