Samsung Galaxy S7 poate primi Samsung Experience UX printr-o actualizare

2191

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost lansate anul trecut cu Android 6.0 și TouchWiz UX. Telefoanele au fost actualizate cu Android Nougat la începutul anului 2017, iar actualizarea a adus o versiune mai nouă a interfeței de utilizator a lui Samsung. Neoficial, interfața Samsung Grace UX, a fost introdusă pe dispozitivele Samsung încă de anul trecut prin actualizarea Nougat, dar Galaxy S8 a venit cu o versiune mai nouă a interfeței, pe care compania o numește Samsung Experience. Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ a venit cu Samsung Experience 8.1, iar mai târziu, Samsung Galaxy Note 8 a debutat cu versiunea Samsung Experience 8.5.

Am văzut că Samsung Experience 8.1 își face drum spre dispozitive precum Samsung Galaxy J5 / J7 (2016) și telefoanele din seria Galaxy A 2017, dar nu a ajuns încă pe Samsung Galaxy S7 și S7 Edge. Trebuie să recunoaștem că ne-am așteptat ca duo-ul Galaxy S7 să primească un update cu Android Oreo, deoarece nu ar avea nici un sens ca Samsung să cheltuiască resursele pentru o actualizare care pur și simplu reface interfața cu utilizatorul, dar nu o aduce pe cea nouă.

Unul dintre administratorii comunității membrilor Samsung a răspuns unui utilizator care se întreba de ce Samsung Galaxy S7 nu a primit și asistentul inteligeny Bixby sau cel mai recent UI.

Ei bine, respectivul administrator explică faptul că actualizarea cu Android Oreo nu are o anumită foaie de parcurs, o anumită cronologie, dar asta nu înseamnă că Samsung Experience UX nu va ajunge pe Galaxy S7 și S7 Edge la un moment dat.

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au ajuns în magazine pe data de 10 martie 2016. Galaxy S7 și S7 Edge erau telefoanelele cu cei mai mari acumulatori din portofoliul companiei Samsung la acea dată, 3.000 mAh în cazul S7 și 3.600 mAh pentru S7 Edge. Ambele smartphone-uri au acumulatorii inamovibili. Un total de 48 de milioane de unități au fost vândute în anul 2016.

Este important să rețineți că Samsung Experience nu este actualizată ca o caracteristică vizuală, deci proprietarilor de Samsung Galaxy S7 și S7 Edge nu lipsește prea mult.

Potrivit raportului DeviceAtlas, o companie care furnizează analize de piață, Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge sunt cele mai utilizate smartphone-uri în al doilea trimestru din 2017.

Nu este plăcut să știi că telefonul tau costisitor nu rulează cel mai recent software, în timp ce dispozitivele mult mai ieftine, produse de aceeași companie, dispun de acest lucru. Deci sperăm că nu va dura mult timp ca cele mai bune telefoane emblematice ale anului 2016 să obțină cea mai bună versiune a interfeței de utilizator a lui Samsung.

SURSĂSamMobile