Samsung Galaxy S8 Active în pregătire (exclusiv pentru AT&T din SUA)

2049

Cel mai bun telefon din 2017, Samsung Galaxy S8, este pe punctul de a deveni și mai bun cu un corp mai dur, care poate rezista unui număr mai mare de solicitări fizice.

Samsung lansează în mod tradițional o versiune robustă a modelului său Galaxy S, la scurt timp după lansarea smartphone-ului, și de obicei este vândut în exclusivitate în SUA prin AT&T.

Samsung Galaxy S8 este deja rezistent, cu protecție împotriva prafului și a impermeabilității -certificat IP68, iar Gorilla Glass 5 protejează ecranul.

Pentru unii utilizatori, toate acestea nu sunt suficiente.

Există o grămadă de sticlă în designul lui S8, care este deosebit de atrăgător atât pentru aspectul său cât și pentru performanțele și caracteristicile sale.

Deci, Samsung Galaxy S8 va urma același drum, Samsung pregătește o versiune Active a noului său pilot.

Samsung lansează de obicei telefoanele din gama Active în luna iunie, așa că ne așteptăm ca Galaxy S8 Active să fie anunțat luna viitoare.

Telefonul va fi din nou exclusiv la AT&T din Statele Unite.

 AT&T Inc. este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT&T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell după inventarea telefonului. 

Clienții din alte părți ar putea să achiziționeze Galaxy S8 Active prin eBay și Amazon, dar vă recomandăm să verificați cu atenție benzile de frecvență acceptate dacă aveți în vedere achiziționarea acestui telefon. Este totuși un telefon scump!

Anul trecut, Galaxy S7 Active a fost introdus cu un preț de 100 $ peste Galaxy S7 standard, astfel încât ne putem aștepta din nou la cel puțin această diferență de preț.

Cu un nume de cod „Cruiser”, viitorul Galaxy S8 Active (SM-G892A) va avea multe dintre aceleași personalizări ca și telefoanele Active anterioare.

În această privință, vă puteți aștepta la un standard MIL-STD-810G, cu o rezistență mare la presiune, la diferențe de temperatură, șoc și rezistență la radiații.

O baterie cu o capacitate mai mare, probabil în jur de 4.000mAh, cu încărcare rapidă și fără fir. Cauciucul din jurul marginilor va oferi o protecție în plus, făcând telefonul mai mare și mai greu decât Galaxy S8 standard.

În Samsung Galaxy S7 Active, compania a adăugat o protecție a ecranului, astfel încât probabil vom vedea același lucru din nou aici. În cazul în care ecranul este supus la deteriorări, fisurile nu se vor răspândi pe tot ecranul.

Anul trecut, specificațiile interne au fost identice cu cele ale modelului Galaxy S7, așa că ne așteptăm la același lucru și pentru Galaxy S8 Active. Aceasta înseamnă procesorul Snapdragon 835, 4GB de memorie RAM, 64GB de stocare și un slot pentru cartelă microSD.

Camerele vor continua cel mai probabil cu 12Mp în spate și 8Mp în față.

Ceea ce nu știm încă este dacă ca și telefoanele Active anterioare, Galaxy S8 Active va conține o tastă Activitate pe lângă butonul Bixby.

De asemenea, va fi interesant să vedem ce face Samsung cu scanerul de amprente, care la Galaxy S8 este mutat în spate, și deasemenea cu butoanele fizice anterioare și cele recente.