Samsung Galaxy S8 cel mai bine vândut smartphone Android

1726

În prezent smartphone-ul Android Samsung Galaxy S8 se vinde cel mai bine, chiar dacă cifrele sunt puțin în scădere, dar competitorul sud-coreean nu are nici un contracandidat de nivelul lui.

Desigur, nava amiral a lui Samsung are argumente foarte puternice în favoarea sa.

În timp ce gigantul high-tech sud-coreean se pregătește – peste o săptămână – de prezentarea noului său smartphone XXL, Galaxy Note 8 pe 23 august la New York, firma Strategy Analytics a prezentat cifre mai mult decât elocvente despre cele mai vândute smartphone-uri din lume, cifre pentru al doilea trimestru din 2017.

Nu este de mirare că smartphone-ul pilot Galaxy S8 se vinde ca pâinea caldă, ne-am lămurit pe deplin de calitățile sale și trebuie să recunoaștem că Samsung a făcut o treabă excelentă cu Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Fără să fie o mare surpriză Samsung are cele mai bine vândute smartphone-uri Android din lume, cu 19,2 milioane de Galaxy S8 și Galaxy S8+ vândute. Firma Samsung este urmată de chinezii de la Xiaomi cu Redmi 4A.

Xiaomi Inc. fondată în 2010, este o companie producătoare de electronice, în special telefoane mobile, din China. În octombrie 2014, Xiaomi a devenit al treilea producător de smartphone-uri la nivel mondial, cu o cotă de piață de 5,6%, după Samsung și Apple. Fondatorul companiei este Lei Jun, cea mai bogată persoană din China, potrivit Forbes. Xiaomi este cuvântul chinezesc pentru „mei”.

Cu toate acestea, dacă privim ceva mai „la nivel mondial“ șeful este Apple în acest clasament, cu 32 de milioane de iPhone 7 / 7 Plus vândute.

Dar, nu trebuie să uitam un fapt important, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt doar în al doilea trimestru de existență. Aceste statistici trebuie luate ușor, deoarece terminalele Galaxy S8 nu au la activ un trimestru complet de vânzări per total. Cu atât mai mult performanța realizată de Samsung este mai uluitoare.

Într-un pic mai mult, la nivel local, Huawei depășește Apple în Europa în ceea ce privește vânzările de smartphone-uri, SUA prin Apple pare să-și piardă gloanțele pe bătrânul continent. Cu toate acestea, în curând iPhone 8 va debarca și Apple ar putea recâștiga câteva puncte.

După 3 luni de vânzare și folosire a lui Samsung Galaxy S8, se pare că este destul de dificil să fie depășită ultima nava amiral Samsung. Vom vedea dacă o să reușească să urce pe primul loc al topului atunci când trimestrul 3 din 2017 se va încheia.

VIAPhonAndroid