Galaxy S9, cu mai puține inovații decât Galaxy S8, dar cu un preț mai mare

2015

Se pare că cei care așteaptă surprize mari de la Samsung cu Galaxy S9 vor fi dezamăgiți. O publicație coreeană a venit cu informații din câteva surse externe dar și din interiorul companiei Samsung. Galaxy S9 ar prezenta puține inovații în comparație cu Galaxy S8, potrivit unei noi informații de pe site-ul Business Koreea.

Cu toate acestea, prețul ar fi ușor mai mare, în special din cauza noii camere cu senzor dual. Potrivit acestei persoane, Samsung este mulțumit să ofere o versiune îmbunătățită a lui S8 pentru Galaxy S9. Oficialul Samsung, sub protecția anonimatului a declarat:”Deși Galaxy S9 ar putea să nu aibă caracteristicile inovatoare așteptate de piață, ne concentrăm pe îmbunătățirea hardware-ului de pe Galaxy S8 și a experienței inovatoare a utilizatorilor (UX).

Potrivit sursei citate de Business Koreea, Samsung Galaxy S9 nu va oferi nivelul de inovare așteptat de consumatori. În schimb, gigantul sud-coreean intenționează să propună o evoluție a modelului Galaxy S8, concentrându-se pe îmbunătățirea hardware-ului și software-ului. „În oalele vechi se face cea mai bună supă„.

Galaxy S8 este considerat cel mai bun smartphone Android din 2017, și reprezintă un cumul de rezultate tehnologice în urma a șapte ani de evoluție și dezvoltare, începând cu primul Galaxy S 2010. Mai degrabă decât să-și asume un risc, Samsung preferă să continue perfecționarea smartphone-ului Galaxy S8 pentru a domina cumva pe piața smartphone-urilor.

Funcția de recunoaștere a feței 2D a modelului Galaxy S8 va fi aplicată și noilor modele. Recunoaștere facială a fost evaluată ca fiind mai puțin sigură deoarece se bazează pe 2D, nu pe 3D. Spre deosebire de zvonurile anterioare, site-ul coreean consideră că este prea devreme pentru a afirma că Galaxy S9 oferă o tehnologie de recunoaștere facială comparabilă cu a lui iPhone ID X. Samsung este totuși așteptat să aplice tehnologia 3D de recunoaștere facială pentru noile produse care vor ieși anul viitor.

Samsung Galaxy S9 va veni în două tipuri de display – Galaxy S9 cu ecran de 5,77 inch (14,7 cm) și Galaxy S9+ cu ecran de 6,2 inch (15,7 cm). Conform sursei, Galaxy S9 va avea același design ca Galaxy S8, Samsung a adus un raport de aspect de 18,5: 9 pe Galaxy S8, oferind un aspect îngust și alungit.

În conformitate cu Business Koreea, Samsung Galaxy S9 va avea o cameră duală cu senzor lent de 1000 fps cu protecție anti-orbire, care ar putea fi una dintre cele mai bune aparate foto de pe un smartphone. De asemenea, găsim noile procesoare Exynos 9810 sau Qualcomm Snapdragon 845 care ar trebui să ofere câștiguri semnificative de performanță.

Qualcomm este o companie americană înființată în 1985. În iulie 2016, un grup de femei au dat în judecată Qualcomm, susținând că firma ar discrimina femeile în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii. Problema s-a rezolvat în august 2017 când firma a fost de acord să plătească 19,5 milioane de dolari despăgubiri.

Galaxy S9 ar putea costa ceva mai mult decât predecesorul său, cauza ar fi camerele foto de pe acest viitor smartphone. Galaxy S9 ar fi prezentat chiar înainte de MWC 2018 Barcelona, în jurul datei de 25 februarie 2018. Zvonurile anterioare că smartphone-ul va fi lansat în ianuarie 2018, par în acest moment false, chiar și în cazul în care producția de masă începe în decembrie 2017.

VIAPhoneArena
SURSĂBusinessKoreea